Obnoviť stránku

Acer Liquid Z500 Čierny

4,5 40 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Liquid Z500 Čierny

Věrný zvuk

Verný zvuk

Smartphone Liquid Z500 ukrýva v tenkom prevedení neskromný displej s rozlíšením HD a uhlopriečkou 12,7 cm (5 palcov). Na tak priestrannom displeji je prezeranie a čítanie oveľa jednoduchšie. Súčasťou je 8 MP fotoaparát, ktorým zachytíte každý cenný okamih so všetkými detailmi. Čerešničkou vo výbave telefónu je skvelý audiosystém, ktorý reprodukuje čistú a hlasnú hudbu.

Velký a tenký

Veľký a tenký

Vďaka mimoriadne tenkému 8,65 mm vyhotoveniu a elegantným krivkám je potešenie držať smartphone Liquid Z500 v rukách a navyše ho s ľahkosťou ukryjete do vrecka. Priestranný päťpalcový displej s rozlíšením HD, vysokým kontrastným pomerom a technológiou IPS umožňuje prezeranie jasných obrázkov aj zo širokého zorného uhla.

Ostrý a jasný

Ostrý a jasný

Smartphone Liquid Z500, ktorý disponuje 8 MP fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a clonou f/2,0, zaobstará prekrásne zábery v priebehu chvíľky. Technológia Acer Bright Magic je zárukou perfektných snímok, a to aj za zhoršených svetelných podmienok.

Hlasitý a čistý

Hlasný a čistý

Prehrávač telefónu sprostredkováva brilantný zvuk v kvalite diskov CD2 a vďaka výkonným predným reproduktorom si vychutnáte pôsobivo čistý a hlasný zvuk. Smartphone je tiež vybavený technológiou DTS Studio Sound™ a rozšírením stereofónneho zvuku pre celkové potešenie z kvalitného počúvania.

Kód:  NC010c5g
Produktové číslo:  HM.HHJEE.003

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03