Obnoviť stránku

Acer Liquid Z4 biely

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Liquid Z4 biely

Bohato vybavený inteligetný telefón od spoločnosti Acer ponúkne množstvom inteligentných a praktických funkcií za veľmi zaujímavú cenu. Unikátny dizajn a konštrukcia nielenže vyzerá elegantne a štýlovo, ale svojimi rozmermi a jasným 4" displejom vás zaujme, či už sa budete chcieť pozerať na filmy, surfovať na internete alebo fotografovať snímky pomocou zadného fotoaparátu s kvalitným objektívom. Náročnejších užívateľov tiež určite poteší podpora dvoch SIM kariet, ktorá vám umožní mať osobné aj pracovné číslo v jednom telefóne.

Ideálne rozmery


Držte telefón Liquid Z4 pohodlne v jednej ruke alebo ho zasuňte do vrecka bez toho, aby pôsobil nepríjemným a tesným dojmom. Vďaka svojim kompaktným rozmerom v čele s hrúbkou len 9,7 mm a skoseným hranám na pohodlné držanie si prácu s ním ihneď zamilujete.

Dokonalý obraz


Pozerajte sa na svet v celej jeho kráse prostredníctvom jasného 4" displeja smartfónu Liquid Z4 a majte všetky vaše poznámky neustále pri sebe a k dispozícii vďaka praktickej aplikácii Acer SnapNote.

Rýchlejšie fotografie


Zadný fotoaparát s mimoriadne rýchlym ostrením zabezpečí, aby vám už nikdy neunikol žiadny okamih. A že bude každý snímok vyzerať skutočne úžasne zaručí snímač s rozlíšením 5 Mpx a objektív s neuveriteľnou svetelnosťou f/2,4.

Fotoaparát navyše zvládne zachytiť viac snímok naraz na vytvorenie jasných a čistých fotografií aj za zhoršených svetelných podmienok.

Čistý zvuk


Dopredu smerujúci vysoko výkonný reproduktor spoločne s funkciou funkciu DTS Studio Sound zaistí čistý a hlasný zvuk. Telefón perfektne prehráva hudbu a navyše ponúka vylepšenie vokálov, stereofónne rozšírenie a ďalšie funkcie, aby bol zvuk za všetkých okolností skutočne dokonalý.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4 " (10,16 cm)

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Frekvencia procesora 1,3 GHz (1 300 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.2 Jelly Bean

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 130 g
Výška 123 mm (12,3 cm)
Šírka 64 mm (6,4 cm)
Hĺbka 9,7 mm (0,97 cm)
Kód:  NC010c4f1
Produktové číslo:  HM.HESEE.001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12