Obnoviť stránku

Acer Liquid Jade S LTE Cosmic Blue

3,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Liquid Jade S LTE Cosmic Blue

Dotykom k viac emóciám

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Ako vyplniť?

Acer Liquid Jade

Dotykom k viacerým emóciám

Zoznámte sa s Liquid Jade S, najnovším prírastkom do rodiny smartphonov Acer radu Liquid Jade. Rovnako ako jeho predchodca je štýlovo tenký a elegantne zaoblený. Na zadnej strane má navyše dômyselne spracovaný textúrovaný povrch a fotoaparáty s možnosťou ovládania hlasom. Osemjadrový procesor a podpora rozhrania LTE mu
dodáva pozoruhodný výkon a rýchlosť.
 

Rychlý procesor

Impozantná rýchlosť

Smartphone Liquid Jade S drží krok s rýchlym digitálnym životným štýlom. S osemjadrovým procesorom je zabezpečený plynulý a spoľahlivý výkon. Rozhranie LTE s prenosovou rýchlosťou 150 Mb/s zaručuje rýchle sťahovanie - smartphone Jade S vám ponúkne všetko, čo práve potrebujete.

Parádní design

Krásny dizajn telefónu

Legendárny dizajn

Vďaka hrúbke 7,78 mm a oblým krivkám vám smartphone Liquid Jade S dokonale padne do ruky. Displej z materiálu Corning Gorilla Glass 3 dokonale podčiarkuje odolnú a zároveň prekrásnu konštrukciu smartphonu Liquid Jade S. Textúrovaný povrch na zadnej strane mu dodáva unikátny vzhľad a príjemný pocit na dotyk.

Kvalitní fotografie

Krásne snímky

Úžasný fotoaparát

Vychutnajte si fotografovanie s pohodlným prepínaním medzi predným a zadným fotoaparátom pomocou hlasového ovládania. Stačí povedať "sýr!" a zaobstaráte snímku zadným fotoaparátom s rozlíšením 13 MP a svetelnosťou F1,8. Ak poviete "autoportrét", predným fotoaparátom vyfotografujete sami seba. Ani pri nedostatočnom osvetlení nemusíte mať obavy - funkcia Bright Magic vám umožní zaobstarať jasné snímky bez ohľadu na okolité podmienky.

Kód:  NC010d5g
Produktové číslo:  HM.HJXEE.001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11