Obnoviť stránku

Acer Liquid Jade Black

4,3 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Liquid Jade Black

 Acer Liquid Jade

Umelecké dielo

Displej smartfónu Liquid Jade s uhlopriečkou 12,7 cm (5 palcov) naozaj stojí za pohľad. Rozlíšenie HD v kombinácii s technológiou IPS1 oživí videá, fotografie aj webové stránky. A čo viac, vďaka dizajnu Zero Air Gap je viditeľnosť perfektná aj na slnečnom svetle.

 Acer Liquid Jade

Dokonalý ako Jade

Názov hovorí za všetko. Smartfón dokonalý ako Jade. Vďaka hrúbke 7,5 mm a oblým krivkám vám smartfón Liquid Jade dokonale padne do ruky. Zakrivený displej z materiálu Corning Gorilla Glass perfektne zdôrazní odolnú a zároveň prekrásnu konštrukciu smartfónu Liquid Jade.

 Acer Liquid Jade

Úžasné okamihy

Zachyťte svoje životné spomienky smartfónom Liquid Jade s fotoaparátom s rozlíšením 13 MP a ohniskovou vzdialenosťou f 1,8. Vďaka rýchlemu 0,3 s automatickému ostreniu zachytíte snímku skôr, než vám stihne uniknúť. Navyše vďaka funkcii Bright Magic a nezávislému riadeniu expozície vyhotovíte jasné snímky aj za horších svetelných podmienok.

Kód:  NC010d5d
Produktové číslo:  HM.HH0EE.001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16