Obnoviť stránku

Acer Liquid E700 červený

4,2 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Liquid E700 červený

 Viac detailov

Viac detailov

Smartfón Acer Liquid E700 disponuje veľkým 5" displejom s úžasným jasom a vysokým rozlíšením, na ktorom si videá a obrázky môžete vychutnať v celej ich kráse.

 Väčšiu výdrž

Väčšia výdrž

Smartfón Liquid E700 je napájaný veľkokapacitnou 3 500 mAh batériou ponúkajúcou až 12 hodín prehrávania videa, a napriek tomu je stále neuveriteľne ľahký a tenký.

 Väčšia miera ergonómie

Väčšia miera ergonómie

V tenkom a štýlovom smartfóne Acer Liquid E700 sa skrýva pozoruhodný výkon. Vďaka zaobleným rohom a hranám padne smartfón skvele a prirodzene do ruky. Zaoblený tvar zaisťuje pohodlné telefonovanie.

 Viac možností pripojenia

Viac možností pripojenia

Smartfón Acer Liquid E700 sa pripojí k miestnemu operátorovi kdekoľvek na svete. Štvorpásmová konektivita 3G vám prináša slobodu cestovania a pritom môžete byť v stálom kontakte s rodinou a priateľmi.

Kód:  NC010c5n
Produktové číslo:  HM.HFAEE.004

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16