Obnoviť stránku

Acer K138ST LED mini

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer K138ST LED mini

Vezměte si kino sebou

Vezmite si kino so sebou

Noste svoje nápady vo vrecku a podeľte sa o ne, nech ste kdekoľvek. K138STi je natoľko kompaktný, že sa zmestí do malého vačku a zaistí vám kino na cestách. Vďaka tomu, že je vybavený vstavanou batériou, reproduktory s DTS zvukom a technológiou LumiSense +, je dokonalým spoločníkom všetko v jednom na cesty, kam nechcete odísť bez maximálnej porcie zábavy.

Vezměte si kino sebou

Tehnologie LumiSence

Technológia LumiSense

Technológia Acer LumiSense+ vám prináša krištáľovo čistý obraz a realistické farby za akýchkoľvek svetelných podmienok. Vstavaný svetelný senzor detekuje úroveň okolitého osvetlenia, podľa ktorého je potom obraz optimalizovaný pre dokonalú úroveň jasu, takže si budete môcť vždy vychutnávať rovnako sýte farby.

Absolutní svoboda

Absolútna sloboda

Zabudnite na starosti so zapájaním káblov vďaka vstavanej bezdrôtovej projekcii. Acer K138STi je tiež vybavený vysokokapacitnou batériou čo znamená, že sa pri premietaní videa zaobíde po dobu až 2,6 hodiny bez pripojeného napájania. Vnútorná pamäť s kapacitou 2 GB vám umožní prenášať vaše videá, fotografie alebo dokumenty bez toho, aby ste so sebou museli mať ďalšie zariadenia. Vďaka tomu bude cestovanie oveľa pohodlnejšie. Navyše si môžete dokonca premietnuť dáta z pripojeného USB flashdisku či SD karty.

Kompaktní a flexibilní

Kompaktný a flexibilný

Šikovný spoločník na cesty Acer K138STi je vybavený LED lampou, ktorá je nielen šetrná k životnému prostrediu, ale tiež umožňuje, aby bol projektor kompaktný a flexibilný. Môžete si ho vziať všade, kde budete chcieť, zmestí sa do každej tašky. Má rozmery len 240 × 147 × 59 mm a váži len 1 kilogram.


Špičkové funkce

Špičkové funkcie

Krátka projekčná vzdialenosť prináša zábavu aj na miestach s obmedzeným priestorom. Korekcia lichobežníkového skreslenia automaticky opravuje vertikálne skreslenia až do +/- 40° (vertikálne, manuálne a automaticky), čím je zaistený neustály presne obdĺžnikový obraz.

Nová dimenze

Nová dimenzia

DLP 3D ponúka vzrušujúce možnosť premietať najnovšie 3D filmy. Vďaka podpore DLP 3D môžete zobraziť ľubovoľný 120 Hz 3D obsah z počítača, Blu-Ray™ disku alebo dokonca HQFS 3D titul. Pre prepínanie medzi rôznymi 3D funkciami, ako je zapnutie/vypnutie 3D alebo invertovanie 3D ľavého/pravého kanála, stačí obyčajné stlačenie tlačidla 3D.

Technologie DynamicBlack

Technológia DynamicBlack

Kochajte sa perfektne ostrými obrázkami vďaka natívnemu rozlíšeniu WXGA a kontrastu 100 000 : 1 s technológiou DynamicBlack. Neprídete o žiaden detail zo vzrušujúcich akčných scén.


Vychutnejte si realistické barvy

Vychutnajte si realistické farby

Technológia ColorBoost zaisťuje tú najvyššiu možnú sýtosť farieb. Vďaka technológii ColorSafe II je u projektora v podstate zabránené skreslenie farieb, ako je žltý či zelený nádych obrazu, a to aj po dlhodobom používaní. Technológia Acer ColorBoost 3D znižuje mieru rozkladu jasu a farebného posunu pri zobrazení 2D-3D obsahu. Súbežne s tým kompenzuje saturáciu a teplotu farieb, aby projektor ponúkol ten najpôsobivejší obraz.

Pilný zvuk

Pilný zvuk

Dvojica vstavaných 3W stereo reproduktorov poskytuje silný priestorový zvuk, ktorý zaručuje pocit, ako keby ste sa nachádzali v kine. Obídete sa tak bez externých reproduktorov. Zvukový procesor DTS Sound zvyšuje hlasitosť bez stupňujúceho sa skreslenia, a zároveň zlepšuje výkon basov a jasnosť vokálov. Vďaka bezproblémovému prepojeniu s vaším zvukovým systémom prostredníctvom technológie Bluetooth™ sa zaobídete bez káblov.

Ekologické funkce

Ekologické funkcie

Ušetrite za energiu aj na nákladoch na výmenu lampy. Technológia EcoProjection a ExremeEco znižujú spotrebu energie až o 52% a predlžujú životnosť lampy až na 30 000 hodín. Vďaka nízkej hlučnosti vás projektor pri prezentáciách či zábave nebude nijako rušiť.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie 1280 × 800 px
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Pomer strán 16:9
Kontrast 100 000:1

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu 63,5 cm (25 ")
Maximálna uhlopriečka obrazu 254 cm (100 ")

Technológia

Zdroj svetla LED
Životnosť 20 000 h (833,33 d)

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 1.4
Ďalšie pripojenie Slúchadlový výstup

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI, VGA (D-SUB)
Ostatné vstupy/výstupy Audio jack výstup

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na stôl
Funkcie 3D, Prehrávač multimédií
Výbava Reproduktory, Vnútorná pamäť, Čítačka pam. kariet

Rozmery

Šírka 24 cm
Výška 5,9 cm
Hĺbka 14,7 cm
Hmotnosť 0,75 kg
Kód:  WX377i8i
Produktové číslo:  MR.JLH11.001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06