Obnoviť stránku

Acer Iconia Tab 8 16GB Silver Aluminium

4,5 31 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Acer Iconia Tab 8 16GB Silver Aluminium

Pohotový spoločník

Pôsobivý tablet Acer Iconia Tab 8 s prepracovaným a rafinovaným krytom bol skonštruovaný tak, aby nepokazil žiadnu zábavu a vždy bol pripravený na vaše budúce dobrodružstvo. Vďaka dvom kamerám a reproduktorom je tvorba obsahu a zdieľanie potešením. Výkon, prvotriedna kvalita a kompaktné rozmery - tablet Iconia Tab 8 vám umožní užívať si život na maximum.

Čistota a elegancia

Tento tenký tablet disponuje vynikajúcim displejom s rozlíšením Full HD, ktorý zaručene oživí všetky vaše spomienky. Vyspelá povrchová úprava odolná proti odtlačkom prstov zabezpečí uchovanie všetkých úžasných detailov vašich videí, obrázkov alebo textu. Nech už vás život zavedie kamkoľvek, tablet Iconia Tab 8 bude vždy pohotovým spoločníkom pripraveným zachytiť a zdieľať všetky vaše dobrodružstvá.

Výkon a pôsobivá rýchlosť

Nevzdávajte sa výkonu ani na cestách. Zaistí ho výkonný procesor Intel Atom a výdrž batérie celých 7,5 hodiny. Zásluhou až dvakrát rýchlejšieho bezdrôtového pripojenia môžete obsah okamžite zdieľať s priateľmi, nech sú kdekoľvek. Systém Android tablet Iconia Tab 8 pripojí k viacerým zariadeniam na viacerých miestach. Vďaka tomu sa do centra diania prenesiete jednoduchým kliknutím.

Spojenie inteligencie a dizajnu

Prepracované kovové telo tabletu Iconia Tab 8 so špičkovou konštrukciou ohromí svojím štýlom. Tento elegantný tablet pohodlne padne do ruky a je dodávaný s dvoma kamerami a slotom na karty microSD, vďaka ktorým môžete zachytávať obsah a zdieľať ho kedykoľvek len chcete. Spojenie elegantného dizajnu a dvoch reproduktorov je zárukou pohlcujúceho zážitku z počúvania stereofónneho zvuku.

Kód:  NC020d2
Produktové číslo:  NT.L4JEE.002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19