Obnoviť stránku

Acer Iconia One 10 16 GB White

4,2 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Iconia One 10 16 GB White

Prohlížejte a sdílejte

Prezerajte a zdieľajte

Vychutnajte si s 10" displejom maximum zábavy. Surfujte, sledujte video a robte ďalšie činnosti vďaka vysokému HD rozlíšeniu. Technológia IPS poskytuje široké pozorovacie uhly, aby ste mohli všetko ľahko zdieľať s priateľmi aj rodinou.

Bavte se kdekoli

Bavte sa kdekoľvek

Vďaka desaťhodinovej výdrži na batériu a ľahkej konštrukcii si vychutnáte zážitky z multimédií kedykoľvek a kdekoľvek. S dvojicou vpredu umiestnených reproduktorov môžete počúvať zvuk bez obťažujúcich slúchadiel.

Plynulý chod

Plynulý chod

Výkonný 64-bitový štvorjadrový procesor poskytne plynulý chod a súčasne využíva Android 5.1 na maximum. Táto nová verzia Androidu sa môže pochváliť vylepšeným používateľským prostredím a lepším zabezpečením.

Android 5.1 Lollipop

Android 5.1 Lollipop

Táto nová verzia Androidu sa môže pochváliť vylepšeným používateľským prostredím a lepším zabezpečením. Dokonca aj používatelia, ktorí budú mať tablet v ruke prvýkrát, budú toto prostredie ovládať sebaisto a tento jednoduchý, a pritom prepracovaný systém si ľahko osvoja.

Desetibodové dotykové ovládání

Desaťbodové dotykové ovládanie

S tabletom Iconia One 10 sa ovládanie všetkými desiatimi prstami súčasne stáva realitou. Buďte produktívnejší ako inokedy a nevynechajte žiadne kliknutie.

Ukládejte, synchronizujte a sdílejte s Acer BYOC

Ukladajte, synchronizujte a zdieľajte s Acer BYOC

Zostavte si svoj vlastný cloud, ktorý bude pracovať vo všetkých vašich zariadeniach, a napriek tomu ponúkne nekompromisné zabezpečenie a súkromie. To znamená, že môže byť kapacita úložiska vášho cloudu tak veľká, ako budete chcieť, a váš počítač sa stane vaším osobným multimediálnym centrom. S BYOC je váš digitálny život synchronizovaný bezdrôtovo, a zároveň naprieč celým vaším ekosystémom zariadenia, bez ohľadu na pripojenie k sieti, operačný systém alebo značku zariadení.

Kód:  NC020e3d
Produktové číslo:  NT.LBVEE.010

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03