Obnoviť stránku

Acer Connect M5

Garancia najlepšej ceny
385,90 €

Acer Connect M5

Acer Connect M5
Mobilná všestrannosť

Chcete si dopriať aj na cestách stabilné pripojenie k internetu? Využite benefity mobilného routera Acer Connect M5, ktorý vyniká kompaktnými rozmermi, výdržou batérie a podporou 5G sietí. K internetu sa následne môže pripojiť až 32 zariadení súčasne. Vďaka akumulátoru s kapacitou 6 460 mAh môžete router Acer využiť ako powerbanku a dobiť vaše zariadenie (napr. mobilný telefón).

  • Prístup k 5G sieťam
  • Vďaka kompaktným rozmerom poskytne router Acer vysokú mobilitu na prácu na cestách
  • Akumulátor s kapacitou 6 460 mAh zaistí veľkú výdrž
  • Acer Connect M5 môžete využiť ako powerbanku pre vaše zariadenie (mobilný telefón a pod.)
  • Cez Wi-Fi 6 sa môže k internetu pripojiť až 32 zariadení súčasne
  • Router má vstavaný ethernet aj konektor USB-C
Router Acer Connect M5

Router s podporou 5G

Využívajte naplno benefity 5G1 sietí a doprajte si pomocou routera Acer Connect M5 výnimočný výkon na cestách. 

Router Acer Connect M5

Spoľahlivé pripojenie k internetu

Prostredníctvom routera Acer Connect M5 môžete k internetu pripojiť až 32 používateľov cez Wi-Fi 6. Na rýchle, jednoduché a stabilné pripojenie k internetu slúži ethernet alebo USB-C konektor. 

Router Acer Connect M5

Acer Connect M5 má vysokokapacitnú batériu

Router Connect M5 disponuje akumulátorom so skvelou kapacitou s hodnotou 6 460 mAh. Vďaka nej sa môžete spoľahnúť na jeho dlhú výdrž. Acer Connect M5 navyše môže poslúžiť ako powerbanka pre vaše ďalšie zariadenia. 

Spoločnosť Acer, ktorá sa zaoberá hardvérom, softvérom a službami, bola založená už v roku 1976. Zameriava sa na výskum, návrh, marketing, predaj a podporu inovatívnych produktov, ktoré zlepšujú každodenný život ľudí. Medzi ponúkané produkty spoločnosti Acer patria počítače, monitory, projektory, servery, tablety, smart telefóny a nositeľná elektronika. Spoločnosť Acer tiež vyvíja cloudové riešenia, ktoré podporujú internet vecí. V roku 2016, keď spoločnosť Acer oslavuje 40. výročie svojho vzniku, patrí medzi päť najväčších počítačových spoločností na svete. 

1. Rýchlosť a dostupnosť 5G LTE pripojenia sa líšia podľa lokality. Podrobnosti zistíte u svojho poskytovateľa telekomunikačných služieb. 


Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11ax
WiFi Typ WiFi 6

Funkcie

Funkcie Router, LTE router

Typ

Typ Dual-Band

Konektory

WAN
Kód:  NC500a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  FF.G0XTA.001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06