Obnoviť stránku

Acer Connect Enduro M3 + with 20GB SIMO International Data

4,1 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
295,90 €

Acer Connect Enduro M3 + with 20GB SIMO International Data

Mobilný hotspot na prácu na cestách

Často cestujete a potrebujete mať prístup k stabilnému a rýchlemu pripojeniu? Hotspot Acer Connect Enduro M3 bude zariadením priamo pre vás. Modem bol vyrobený tak, aby bol chránený proti nárazom, pádom, vode aj ďalším vplyvom.

  • Bleskovo rýchle 2,77 Gb/s 5G pripojenie zdieľané s Wi-Fi 6 2x2 MIMO
  • Extrémne 5G pokrytie vďaka funkcii vSIM SignalScan™
  • Odolnosť na armádnej úrovni (MIL-STD-810H)
  • Vysokokapacitná 6 500 mAh batéria na celodenné používanie
LTE WiFi modem Acer Connect Enduro M3

Pokrytie 5G s funkciou SignalScan™

Na používanie modemu Acer Connect Enduro M3 nie je potrebné vlastniť fyzickú SIM kartu. Vďaka technológii vSIM a funkcii SignalScan™ sa modem Acer Connect Enduro M3 pripojí k najsilnejšiemu 5G/4G signálu od akéhokoľvek operátora. Môžete sa tak spoľahnúť na silné a stabilné pripojenie.¹

LTE WiFi modem Acer Connect Enduro M3

Jednoduché a stabilné pripojenie pre všetky zariadenia

Je jedno, či cestujete sami, s priateľmi alebo rodinou. K LTE modemu Acer Connect Enduro M3 ľahko pripojíte všetky potrebné zariadenia prostredníctvom technológie Wi-Fi 6 2x2 MIMO.

LTE WiFi modem Acer Connect Enduro M3

Mobilný hotspot s odolnou konštrukciou

Mobilný hotspot Acer Connect Enduro M3 je priamo robený na používanie na cestách. Aby odolal rozmarom počasia aj občas hrubšiemu zaobchádzaniu, má model certifikovanú odolnosť MIL-STD-810H a krytie IP54, čo ho robí odolným voči prachu a vode.

LTE WiFi modem Acer Connect Enduro M3

LTE modem Connect Enduro M3 má batériu s vysokou kapacitou

6 500 mAh batéria udrží LTE modem Acer Connect Enduro M3 v prevádzke bez problémov celý deň. Preto ho môžete na cestách používať a nestarať sa o nabíjanie.

LTE WiFi modem Acer Connect Enduro M3

Prenosný modem s robustnou ochranou vašich dát

Prenosný modem Acer Connect Enduro M3 disponuje systémom WPA3. Vďaka tomu sa môžete spoľahnúť na zabezpečenú sieť Wi-Fi so silným overovaním a spoľahlivým kryptografickým výkonom. Hotspot Acer Connect Enduro M3 taktiež poskytuje integrovanú funkciu VPN, ktorá zaistí anonymitu vašich dát.

Spoločnosť Acer, ktorá sa zaoberá hardvérom, softvérom a službami, bola založená už v roku 1976. Zameriava sa na výskum, návrh, marketing, predaj a podporu inovatívnych produktov, ktoré zlepšujú každodenný život ľudí. Medzi ponúkané produkty spoločnosti Acer patria počítače, monitory, projektory, servery, tablety, smartfóny a nositeľná elektronika. Spoločnosť Acer vyvíja aj cloudové riešenia, ktoré podporujú internet vecí. V roku 2016, keď spoločnosť Acer oslávila 40. výročie svojho vzniku, sa zaradila medzi päť najväčších počítačových spoločností na svete. 

1. SignalScan™ je platená služba od spoločnosti Skyroam.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Dual-Band

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 1,7 cm
Hmotnosť 245 g
Šírka 8,3 cm
Výška 13,8 cm

Funkcie

Funkcie 4G LTE USB modem, 5G USB modem

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac, 802.11ax

Konektory

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Rozhranie

Maximálny počet SSID 16 ×

Počet SIM slotov

Počet SIM slotov 1
Kód:  NC500e
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  FF.G2DTA.001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02