Obnoviť stránku

Acer Aspire XC605

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Aspire XC605

Acer Aspire XC605 je veľmi elegantný kompaktný počítač vhodný na využitie v menších bytoch alebo na vysokoškolských internátoch. Aj napriek úplne minimálym rozmerom v sebe ukrýva netušené možnosti na spríjemnenie každodenného života. S radosťou vám obstará pohodový prístup na internet, sledovanie Full HD filmov, ale aj bezproblémové úpravy mnohapixelových fotografií. Ak nemáte záujem o hranie náročných a komplikovaných hier, bude to kandidát vyložene pre vás.
O rýchly chod sa stará výkonný dvojjadrový procesor Intel Pentium G3220 v kombinácii s dedikovanou grafickou kartou NVIDIA GT620U a hneď 4 GB operačnej pamäte DDR3. Svoje cenné dáta uložíte na pevný disk s kapacitou 500 GB. Komu by snáď tento priestor nestačil, môže ďalej využívať rýchle rozhranie USB 3.0 alebo čítačku pamäťových kariet. Nechýba ani stále populárna DVD mechanika, s ktorej pomocou si napríklad pustíte pekný film.
Všetky súbory možno do PC prenášať prostredníctvom flash diskov či pamäťových kariet, ktoré môžete zapojiť do prítomej čítačky. Na sprístupňovanie dát je možné využiť službu AcerCloud, ktorá vám zaistí prístup k potrebným dokumentom kedykoľvek a odkiaľkoľvek (dokonca aj z mobilných zariadení) skrz internet. Okamžite po vybalení môžete začať konzumovať zábavu vďaka předinstalovaým Microsoft Windows 8.1.

Kód:  TC073l1f
Produktové číslo:  DT.SRPEC.021

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08