Obnoviť stránku

Acer Aspire TC-780

4,5 2 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Aspire TC-780

Vyžadujete od počítača špičkový výkon a záleží vám na jeho vzhľade? Skvelú kombináciu prináša nový Acer Aspire TC-780. Ponúkne moderný hardvér s vysokým výkonom, ktorý je ukrytý v elegantnej čiernej skrinke. Bude sa tak skvele vynímať v kancelárii, izbe alebo obývačke. Predný panel disponuje integrovanou optickou DVD mechanikou a konektormi s ľahkým prístupom. Medzi nimi nechýba dvojica vysokorýchlostných USB 3.0, 3,5 mm Jack pre slúchadlá a mikrofón alebo praktická čítačka SD kariet.

Hlavné prednosti počítača Acer Aspire TC-780

  • Výkonný hardvér na prácu aj zábavu
  • Jedinečný dizajn s možnosťou rozšírenia výbavy
  • Predinštalovaný systém Windows 10 Home
  • Procesor s vyspelou architektúrou Kaby Lake
  • Výkonná grafika NVIDIA GeForce GTX 1050
  • Priestranný disk pre vaše dáta
  • Súčasťou balenia je klávesnica a myš

Skvelý výkon počítača Acer Aspire TC-780

V jadre počítača Aspire TC-780 tlčie silný štvorjadrový procesor Intel Core i7 s architektúrou Kaby Lake. Jeho vysoká frekvencia 3,6 GHz sa dokáže v prípade potreby vyšplhať až na 4,2 GHz. Sekunduje mu 8 GB operačnej pamäte, takže práca s viacerými aplikáciami nebude problém. O pekný obraz TC-780 vo filmoch aj v hrách sa postará grafika NVIDIA GeForce GTX 1050 s vlastnou 2 GB pamäťou. Užite si plynulé HD video a najnovšie herné vychytávky.

Výbava na úrovni

Všetky svoje dáta uložíte na priestorný pevný disk s kapacitou 2 TB. Pri počítači TC-780 nechýbajú USB konektory pre periférie či externý disk. Maximálne plynulý chod operačného systému Windows 10 Home podporuje rýchle SSD s kapacitou 128 GB. Súčasťou balenia počítača Aspire TC-780 je aj klávesnica s myšou. Jediné, čo potrebujete na okamžité používanie, je monitor. Ten je možné zapojiť cez digitálny HDMI alebo DVI.

Kód:  TC045h6t3
Produktové číslo:  DT.B89EC.008

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02