Obnoviť stránku

Acer Aspire TC-710

Príslušenstvo k tovaru

Acer Aspire TC-710

Acer Aspire TC-710 je multimediálny počítač na domácu prácu, zábavu i občasné hranie hier. Základ tvorí výkonný štvorjadrový procesor Intel Core i5 a nemenej schopná grafická karta NVIDIA GeForce GTX 745. Efektivitu podporí tiež 8 GB operačnej pamäte. S touto výbavou si zahráte súčasné hry, pozriete sa na filmy v rozlíšení Full HD, alebo si upravíte videá a fotky z dovolenky. Počítač sa dodáva s klávesnicou a myšou a pracuje na operačnom systéme Windows 10 Home.

Kľúčové vlastnosti

  • Multimediálny počítač na zábavu, prácu a hranie hier
  • Štvorjadrový procesor Intel Core i5 a grafická karta od NVIDIA podávajú výkon na jednotku
  • Elegantný predný panel z brúseného hliníka
  • Veľkokapacitný disk pojme veľa filmov aj fotografií
  • Pribalený set klávesnice s myšou

Veľkokapacitný pevný disk

Ako úložisko bol v tomto type zvolený pevný disk s kapacitou 2 TB, kam sa zmestí veľké množstvo dát. Rad konektorov rozširuje možnosti počítača, napríklad do šiestich USB portov zapojíte všetky periférie a zostane miesto aj pre externý disk alebo flash disk. Pomocou HDMI a DVI pripojíte k počítaču televízor alebo projektor a obsah pamäťovej karty z fotoaparátu ľahko zálohujete pomocou vstavanej čítačky. LAN poslúži na pripojenie internetu alebo na vytvorenie domácej siete, po ktorej môžete napr. hrať hry.

Skriňa z brúseného hliníka

Samotná skriňa s brúseným povrchom vyzerá veľmi elegantne a zapadne do štýlu modernej domácnosti. Príjemný dizajn skrine však nijako neobmedzuje jej praktickosť. Na prednom paneli nechýba konektory pre mikrofón a slúchadlá, dva USB porty a čítačka pamäťových kariet, a to priamo pod integrovanou DVD mechanikou. Vďaka tomu sú najčastejšie používané porty ľahko prístupné a doslova na dosah ruky.

 
Kód:  TC045h6o2
Produktové číslo:  DT.B15EC.005

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12