Obnoviť stránku

Acer Predator G3-710

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Predator G3-710

unikátna funkcia

Unikátna funkcia

Ak milujete hranie hier, oceníte vstavaný držiak na headset a ľahko vyberateľný rozširujúci slot pre pevný disk, ktorý je dostupný z prednej strany stroja. Spravujte veľké knižnice hier a starajte sa o svoje doplnky s týmito funkciami navrhnutými na mieru hráčom.

herná platforma

Herná platforma

G3 je výkonnou platformou, vďaka ktorej sa môžete stať naozaj profesionálnym hráčom. Konštrukcia umožňuje ľahký prístup do skrine a vďaka 6. generácii procesorov Intel Core pokoríte najnovšie áčkové tituly behom okamihu.

zvuk prioritou

Zvuk prioritou

Creative Sound Blaster Cinema 2 umožňuje prispôsobiť zvuk vo vašich hrách tak, že si môžete byť istí perfektným zvukovým zážitkom. Vďaka podpore audio kanálov EAX 5.0 & 5.1 je G3 úplne pripravený pre váš špičkový zvukový systém.

vynikajúca rozšíriteľnosť

Vynikajúca rozšíriteľnosť

Vytvorte si z počítača Predator G3 herné monštrum. Je vybavený až 64 GB pamäťou DDR4, pevnými diskami s celkovou kapacitou až 12 TB a až 512GB SSD úložiskom. Nechýba ani čítačka kariet SD a veľa portov USB 3.0 pre ešte väčšie možnosti rozšírenia.

chladenie IceTunnel

Chladenie IceTunnel

Vďaka výkonnému ventilátoru  v zadnej časti umožňuje chladenie IceTunnel nasávanie studeného vzduchu z ľavej strany počítača, zatiaľ čo je teplý vzduch efektívne vyfukovaný z jeho zadnej strany.

Rozlíšenie Ultra HD 4K2K

Rozlíšenie Ultra HD 4K2K

S rozlíšením UHD (4K2K) vám neunikne žiadny detail, prináša úchvatný, vysoko kvalitný obraz. Keď sa nachádzate v bitke, akákoľvek  nesústredenosť mmôže viesť  k zlyhaniu. Preto je veľmi dôležité mať skvelý prehľad o celom bojisku.

 
Kód:  TC013e5k
Produktové číslo:  DG.E08EC.002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13