Obnoviť stránku

Acer Aspire GX-781

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Aspire GX-781


Okamžite upúta pozornosť

Počítač Aspire GX bol navrhnutý tak, aby bolo hneď jasné, na čo je predurčený a z jeho pozoruhodnej konštrukcie je zrejmé, že to myslí vážne.

  • Procesor Intel Core i5 siedmej generácie
  • NVIDIA GeForce GTX 980 4 GB
  • Možnosť pripojenia až štyroch monitorov súčasne
  • Podpora 4K rozlíšenia
logo
 

Spoločnosť Acer bola založená už v roku 1976. Zameriava sa na predaj a podporu inovatívnych produktov, ktoré zlepšujú každodenný život. V roku 2016 sa radí medzi päť najväčších počítačových firiem na svete.


Herný PC Acer Aspire GX-781
 

Pozoruhodný dizajn

Pútavý vzhled aj elegantné línie a uhly budú potechou pre vaše oči..

Acer Aspire GX-781
 

Sila štyroch monitorov

Vybavte svoj stolový počítač až štyrmi monitory, aby ste videli viac vecí naraz.

Acer Aspire GX-781, herný PC
 

Bezdrôtové nabíjanie

Nabíjajte svoje zariadenia bezdrôtovo na nabíjacej Qi podložke.

Acer Aspire GX-781
 

Rozžiari každú izbu

Štýlový dizajn Aspire GX je ďalej umocnený LED osvetlením v tvare písmena V.


Acer Aspire GX-781
 

Bleskovo rýchla grafika

Popustite uzdu svojej hernej prevahe s grafickou kartou pripravenou pre VR, a to buď s NVIDIA GeForce GTX 1060 alebo AMD Radeon 480.

Acer Aspire GX-781
 

Vychutnajte si 4K obraz

Dosiahnite štyrikrát väčších detailov v porovnaní s Full HD obrazom či už pri sledovaní 4K filmov alebo pri hraní 4K hier.

PC Acer Aspire GX-781
 

Vysoký výkon

Hladký a rýchly chod hier i videí vďaka procesoru Intel Core i3 / i5 / i7 siedmej generácie a pamäte DDR4 SDRAM.

Acer Aspire GX-781
 

Ukladajte viac dát

Ukladajte svoj multimediálny obsah na celú radu rozšíriteľných úložísk.


Acer Aspire GX-781

NVIDIA GeForce radu GTX 10

Grafické karty NVIDIA GeForce radu GTX 10 sa môžu pochváliť grafickou architektúrou NVIDIA Pascal a inovatívnymi hernými technológiami, ktoré z nich robia ideálnu voľbu pre najnovšie špičkové herné tituly.

Acer Aspire GX-781

AMD Radeon RX 480

Grafické karty Radeon RX 480 s architektúrou Polaris a AMD LiquidVR zaisťujú pohlcujúce herné prostredie a ponúkajú prispôsobenie WattMan pre kontrolu nad taktami, napätiami a teplotami, zatiaľ čo technológia AMD FreeSync zaisťuje nízku latenciu počas hrania pri prakticky akomkoľvek počte snímok za sekundu.

Acer Aspire GX-781

Pamäť DDR4

Ponúka výrazne vyšší výkon pri nižšej spotrebe energie ako u DDR3. Rýchlosť prenosu dát je až 2 133 MT/s pri použití o 20 % menej energie.

PC Acer Aspire GX-781

Pripravený na VR

Headsety pre virtuálnu realitu vykresľujú hry a aplikácie pri rozlíšení ekvivalentnému 3 024 × 1 680 px, pričom musia trvalo zabezpečiť 90 snímok za sekundu. Ak nedosiahnu konštantnej snímkovej frekvencie 90 fps, má to za následok zadrhávanie a zastavovanie obrazu, čo dokáže znepríjemniť zážitok z hrania hier.

Acer Aspire GX-781

Qi Wireless

Qi využíva obe metódy bezdrôtového nabíjania – ako indukčné, tak rezonančné. Striedavé napätie v základni je prenášané zo základnej cievky pri použití časovo premenného magnetického poľa. Kovová cievka v telefóne alebo v inom zariadení prijíma magnetické pole a prevádza ho na jednosmerný prúd pre nabíjanie batérie v prístroji. Ak sú tieto cievky blízko pri sebe, prebieha nabíjanie v indukčnom režime. V prípade, že sú oddelené, je potom využívaný režim rezonancie.

Acer Aspire GX-781

4K rozlíšenie

4K rozlíšenie znamená 3 840 pixelov na šírku a 2 160 pixelov na výšku. To je celkom 4× viacej pixelov než u bežne používaného rozlíšenia 1 920 × 1 080 px.

 
 
Kód:  TC012e1
Produktové číslo:  DG.B8CEC.024

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09