Obnoviť stránku

Acer Aspire F17

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Aspire F17

Najnovší prírastok do obľúbenej rodiny Acer Aspire sa skrýva pod číslom F17. Notebook tradičného výrobcu ponúkne veľkú plochu obrazovky a nájde uplatnenie vo všetkých mysliteľných situáciách. Svojim výkonom s prehľadom zvládne bežné pracovné aplikácie, ale nezľakne sa ani náročnejších programov alebo práce s grafikou. Obstojí aj u novších hier s vysokými nárokmi na rýchlosť procesorov a kapacitu pamäte. Pre široké možnosti využitia je perfektne pripravený, nechýba mu DVD mechanika pre prácu s optickými médiami, HD webkamera pre pracovné i súkromné ??schôdzky na diaľku alebo šikovná a užitočná multifunkčná čítačka kariet.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný rad procesorov
  • Dvojica diskov – rýchly & objemný
  • Podsvietená klávesnica
  • Veľký displej pre komfort pri práci i zábave
  • Rýchla DVD mechanika
  • Najnovší systém Windows 10

Plný výkonu

S veľkou pracovnou plochou tohto radu počítačov prichádzajú aj veľké nároky na výkon. Silné procesory spoľahlivej značky Intel si poradia s mnohými pracovnými úlohami. Pomáhať im v tom môže operačná pamäť s veľkorysou veľkosťou až 8 GB. Miesto pre dáta všetkého druhu zaujímajú v modeloch F17 hneď dva disky. Rýchlejšie SSD sa môže pochváliť až 256 GB priestoru. U jeho väčšieho kolegu typu HDD potom nájde svoje miesto až 1 TB dát.

Vydarený dizajn

Acer vykúzlil v prípade Aspire F17 jednoduchý, ale napriek tomu pútavý a výnimočný dizajn. Šasi z odolného materiálu s jemným vzorom je navrhnuté účelne a elegantne. Ponúka dostatok miesta okolo všetkých portov, priestor pre plnohodnotnú klávesnicu aj pre DVD mechaniku. Veľkou pýchou notebooku je efektná podsvietená klávesnica. Vďaka nej môžete pracovať alebo hrať aj v pokročilých nočných hodinách a pritom nerušiť okolie svetlom. O dlhú výdrž vydareného notebooku sa stará šesť článkov silnej batérie, počítač tak do noci určite vydrží.

Kód:  NC105hNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01