Obnoviť stránku

Acer Aspire ES11

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Aspire ES11

Všetko, čo potrebujete

Všetko, čo potrebujete

Notebooky radu Aspire ES sú skvelými spoločníkmi pri práci aj pri zábave. S radom notebookov Aspire ES budete pripravení pracovať aj hrať sa. Touchpad Precision Touchpad a klávesnica Acer Chiclet Keyboard zaistí, že vám nič neunikne.

Jedinečné funkcie

Jedinečné funkcie

Máte od obrazovky unavené oči? Rad notebookov Aspire ES je vybavený funkciou Acer BluelightShield, ktorá s pomocou 4 inteligentných režimov znižuje únavu zraku pri sledovaní obrazovky.

Lepší vstup a ovládanie

Lepší vstup a ovládanie

S touchpadom Precision Touchpad môžete klopať, posúvať, rolovať a dotykovo ovládať približovanie obrazu po celý deň. Technológia potlačenia dotyku dlane a približovanie pomocou dvoch prstov zaistí presné ovládanie. Klávesnica Acer Chiclet Keyboard sa vyznačuje skvelým zdvihom kláves, stálou odozvou, spoľahlivosťou a rýchlou reakciou.

Pripravený na prácu i zábavu

Pripravený na prácu i zábavu

Rad notebookov Aspire ES je pripravený na prácu i zábavu. Porty USB 3.0 a HDMI sú pohodlne umiestnené na zadnej strane zariadenia a displej TFT LCD s rozlíšením HD ComfyView a LED podsvietením prináša krásny obraz za všetkých okolností. Výzor nie je všetko. Moderné procesory Intel vám poskytnú výkon po celý deň.

Kód:  NC101b3fNAD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14