Obnoviť stránku

Acer Aspire E17

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Aspire E17

Štýlový notebook Acer Aspire E series ponúka spojenie výkonu, moderného hardvéru a priaznivej ceny. Vďaka nízkej spotrebe a úspornému "železu" sa výborne hodí aj na cesty. Na jedno nabitie vydrží až neskutočne dlho. Príjemne poteší aj nízka hmotnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný procesor Intel
  • Úsporný grafický čip Intel HD Graphics
  • Veľký disk s kapacitou až 1 TB
  • Lesklý displej s technológiou CineCrystal
  • Windows 10

Dostatočne výkonný

Srdcom notebooku je bezpochyby moderný procesor Intel generácie Haswell. Vďaka pokročilému výrobnému procesu dosahuje veľmi nízku spotrebu, ale napriek tomu si zachováva dostatok výkonu aj pre najnáročnejšie činnosti. Úspornosť notebooku je podporená aj operačnou pamäťou vo vyhotovení "Low voltage".

Procesor je doplnený integrovanou grafickou kartou Intel HD Graphics, ktorá zaistí dostatočný výkon na prehrávanie videí s vysokým rozlíšením alebo na hranie nenáročných hier.

Dobre vybavený

Obrazový výstup má na starosti 17,3" displej s LED podsvietením, ktorý zaisťuje dokonalý kontrast. Samozrejmosťou je nízka odozva, dobré pozorovacie uhly a verné farby. Pre vaše dáta je tu nachystaný pevný disk s dostatočnou kapacitou nielen pre dokumenty, ale aj veľkú multimediálnu zbierku. Pre externé periférie sú pripravené USB konektory a spojenie s okolitým svetom zabezpečí Bluetooth a WiFi.

Kód:  NC105a3d8NAD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04