Obnoviť stránku

Acer Aspire E15 Midnight Black

4,8 11 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Acer Aspire E15 Midnight Black

Štýlový notebook série E vybavený výkonnou grafickou kartou poteší určite každého milovníka počítačových hier. Výhodou je aj procesor Intel patriaci do najnovšej produktovej rodiny Broadwell. Atraktívny dizajn s povrchom brúseného kovu mu dodáva elegantný vzhľad. Nízka spotreba výkonného procesora a využitá 6 článková batéria prispievajú k dlhej výdrži na jedno nabitie. Notebook sa tak výborne hodí pre všetkých milovníkov multimediálnej zábavy a počítačových hier, ktorí chcú mať svoj výkonný stroj stále sebou. Hmotnosť len 2,5 kg vás pritom nebude príliš zaťažovať.

Pripravený na budúcnosť

Vďaka veľmi kvalitnému 15,6" ComfyView displeju s HD rozlíšením a LED podsvietením si všetku prácu či zábavu vychutnáte naozaj naplno. Nechýba ani numerický blok klávesnice uľahčujúci písanie číslic. Notebook je dodávaný s operačným systémom Linpus Linux, ale ak budete chcieť používať známe prostredie systému Microsoft Windows, nie je problém ho dokúpiť a nainštalovať. Všetko je už pripravené aj na príchod nového operačného systému Microsoft Windows 10.

Výkon na všetko potrebné

Ako úložisko pre vaše dáta je pripravený dostatočne veľký disk s kapacitou 500 GB. O výpočtový výkon sa stará dvojjadrový procesor Intel Core i5-5200U zvládajúci vďaka technológii Hyper-Threading spracovávať až 4 vlákna naraz. Akceleráciu videa i hier zabezpečuje grafická karta NVIDIA GeForce 840M s vlastnou 2GB pamäťou. Ako procesoru, tak grafickej karte sekunduje slušná 4GB operačná pamäť, ktorú možno rozšíriť až na 16 GB.

Bohaté možnosti pripojenia

Notebook ponúka široké spektrum konektivity. Samozrejmosťou sú bezdrôtové technológie, ako sú Bluetooth verzie 4.0 a Wi-Fi podporujúca štandard 802.11ac. Akonáhle nadviažete spojenie na internet, môžete využiť zabudovanú HD webkameru na videohovory s vašimi známymi. Obraz si samozrejme môžete preniesť pokojne na veľkoplošnú televíziu vďaka konektoru HDMI. Prenosy dát medzi počítačom a externým úložiskom obstará rýchle rozhranie USB 3.0. Na zálohovanie však možno využiť aj DVD napaľovačku, pomocou ktorej si samozrejme prehráte aj váš obľúbený film.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i5
Modelové označenie procesora Intel Core i5 5200U Broadwell
Frekvencia procesora 2,2 GHz (2 200 MHz)
Core Boost Frekvencia 2,7 GHz (2 700 MHz)
Cache procesora 3 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3L
Celkový počet slotov

Grafická karta

Počet stream procesorov 384×

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty 840M

Operačný systém

Operačný systém Linux

Pevný disk

HDD kapacita 0,5 TB (500 GB)

Výbava

Výbava Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Optická mechanika
Webkamera 720 px

Batéria

Kapacita batérie 4 700 mAh
Počet článkov

Hmotnosť

Hmotnosť 2,5 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, VGA
Sieťové RJ-45 (LAN)
Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
USB 2.0 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11ac, 802.11n, 802.11g, 802.11b

Rozmery

Šírka 381,6 mm
Hĺbka 256 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NC104d2r2h
Produktové číslo:  NX.MLCEC.009

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13