Obnoviť stránku

Acer Aspire E15 Charcoal Gray

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Aspire E15 Charcoal Gray

Krásný design

Krásny dizajn

Sýte farby vnútornej časti notebooku s jemným textilným vzorom sú príjemné na pohľad aj na dotyk, zatiaľ čo okraje notebooku zdôrazňujú štýlový dizajn celej série. To všetko završuje šikovne vyhotovená konštrukcia doplňujúca celkový vzhľad.

Skvělý obraz i zvuk

Skvelý obraz aj zvuk

Vďaka pridaným vylepšeniam a nastaveniam multimédií z nich budete mať ešte intenzívnejší zážitok. Naša technológia Acer TrueHarmony prináša živší a bohatší zvuk, zatiaľ čo komponenty certifikované pre Skype okamžitú, krištáľovo čistú komunikáciu a neprerušovaný zvuk aj video.

Lepší funkce

Lepšie funkcie

Notebooky série Aspire E využívajú možnosti štandardu 802.11ac na maximum, a to vďaka bezdrôtovej technológii MU-MIMO (Multi-User MIMO). MU-MIMO má až trikrát vyššie prenosové rýchlosti na jedného používateľa bezdrôtového pripojenia MIMO 802.11ac.

Syté barvy

Sýte farby

Notebooky Aspire E sú dodávané v mnohých farebných variantoch vnútornej časti, aby zodpovedali vášmu štýlu a robili vám radosť v kancelárii aj na cestách. Ak sú zatvorené, môžu sa pýšiť elegantným vizuálnym zvýraznením. Vďaka farebnej bočnej hrane medzi vekom a základňou budú notebooky série Aspire E vyzerať ešte tenšie a módnejšie.

Stylový textilní vzor

Štýlový textilny vzor

Prepracovaný textilny vzor na zadnej strane veka notebooku a spodku základne vytvára dojem jedinečnosti, elegancie a ponúka modernú kultivovanosť. Tento vzor pomáha zabrániť poškriabaniu a znečisteniu povrchu, zvyšuje jeho odolnosť a prináša väčšie pohodlie a stabilitu pri uchopení aj prenášaní notebooku.

Uvidíte každý detail

Uvidíte každý detail

Notebooky série Aspire E sú vybavené voliteľným panelom s rozlíšením Full HD, ktorý sa môže pýšiť dvakrát väčším počtom zobrazovacích bodov než displeje s rozlíšením HD (High Definition). Fotografie, videá aj hry budú realistickejšie a detaily oveľa zreteľnejšie.

Acer TrueHarmony

Acer TrueHarmony

Vďaka unikátnej kombinácii inovatívneho hardvéru a softvéru prináša technológia Acer TrueHarmony prirodzený zvuk, ktorý posúva zábavu na novú úroveň. Konštrukcia reproduktorov znižuje skreslenie zvuku, prináša širšiu škálu basov a zvyšuje hlasitosť tak, aby zvuk vyplnil priestor celej miestnosti. Nastaviteľný ekvalizér optimalizuje vyváženie frekvencií, zaisťuje realistickejšie filmy, väčšiu hĺbku hudobných skladieb a pútavejšie hry.

Acer BluelightShield

Acer BluelightShield

Zapnite v lište nástrojov Acer Quick Access funkciu Acer BluelightShield a chráňte svoj zrak. Zníženie vyžarovania modrého svetla z podsvietenia displeja vám umožní používať počítač dlhšiu dobu s menším namáhaním očí.

Ukládejte, synchronizujte a sdílejte s Acer BYOC

Ukladajte, synchronizujte a prenášajte s Acer BYOC

Zostavte si svoj vlastný cloud, ktorý pobeží vo všetkých vašich zariadeniach, a napriek tomu ponúkne nekompromisné zabezpečenie a súkromie. To znamená, že kapacita úložiska vášho cloudu môže byť tak veľká, ako budete chcieť, a váš počítač sa stane vaším osobným multimediálnym centrom. S BYOC je váš digitálny život synchronizovaný bezdrôtovo, a zároveň naprieč celým vaším ekosystémom zariadení, bez ohľadu na pripojenie k sieti, operačný systém alebo značku zariadenia.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:9
Typ panela TN
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Typ procesora Intel Pentium
Modelové označenie procesora Intel Pentium N3700 Braswell
Frekvencia procesora 1,6 GHz (1 600 MHz)
Core Boost Frekvencia 2,4 GHz (2 400 MHz)
Cache procesora 2 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3L
Celkový počet slotov

Grafická karta

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty 920M

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

HDD kapacita 1 TB (1 000 GB)

Výbava

Výbava Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika
Webkamera 720 px

Batéria

Počet článkov

Hmotnosť

Hmotnosť 2,4 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, VGA
Sieťové RJ-45 (LAN)
Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11ac, 802.11n, 802.11g, 802.11b

Rozmery

Šírka 381,6 mm
Hĺbka 256 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NC104d2c5k
Produktové číslo:  NX.MZ1EC.001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08