Obnoviť stránku

Accent COOL SPEAKER červený

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Accent COOL SPEAKER červený

Doprajte si kvalitný zvuk z malého a lehoučkého reproduktora. Na svoju veľkosť prekvapí Cool Speaker skvelým zvukom s basy aj výškami. Vďaka kompaktnému prevedeniu a zabudovanej nabíjacej batérii vám zahrá kdekoľvek, kam si ho len zanesiete. Radosť vám bude robiť bez ohľadu na počasie a pokojne si ho vezmite i sebou do kúpeľne. Je totiž vodeodolný, a tak mu nevadí vlhkosť ani priamy prúd vody. Cool Speaker sa vyrába v niekoľkých farebných prevedeniach, takže aj vy určite nájdete svoju obľúbenú.

Kľúčové vlastnosti

  • Skvelý zvuk v malom, ľahkom reproduktora
  • Širokopásmový, hlasný zvuk
  • Dobíjacie batérie s vysokou kapacitou
  • Handsfree volaní
  • Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
  • NFC pre okamžité spojenie
  • Káblový vstup pre ostatné prehrávače

Moderné

K širokej škále prenosných zariadení pripojíte reproduktor prostredníctvom Bluetooth. Pre okamžité nadviazanie spojenia bola zabudovaná technológia NFC. Samotné priblíženie stačí, a už môžete prehrávať. Keby vás niekto zháňal, vyhnete sa zložitému hľadanie telefónu. Reproduktor má funkciu handsfree, takže si cez neho zavoláte. Hovor cez Cool Speaker prijmete jediným stlačením tlačidla.

Kód:  ACC7050a2
Produktové číslo:  859813100602

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02