Obnoviť stránku

ABUS Buteo polar white

Garancia najlepšej ceny
79,90 €

ABUS Buteo polar white

Bezpečnosť vašich očí počas cyklovýletov vám zaistia unisex cyklistické okuliare ABUS. Poslúžia nielen na ochranu vášho zraku, ale prispejú aj ku komfortnejšej jazde. Pri výletoch na bicykli ochránia vaše oči pred vetrom, prachom a slnečným žiarením cyklistické okuliare ABUS. Poslúžia nielen na ochranu vášho zraku, ale prispejú aj ku komfortnejšej jazde. K ich výhodám patrí pružnosť. Zrkadlové, vymeniteľné a nezahmlievajúce sa sklá poskytujú čisté a ostré videnie za akýchkoľvek podmienok a bez skresľovacieho a zväčšovacieho efektu. Cyklistické okuliare ABUS sú komfortné športové okuliare, ktorých hmotnosť je iba 150 g. Poskytnú vám skvelý športový zážitok a zvýšia vašu dôveru a pohodlie počas vašich športových aktivít.

Cyklistické okuliare ABUS Buteo polar white ...

Hlavné prednosti cyklistických okuliarov ABUS Buteo polar white

  • Pri cyklovýletoch sú nevyhnutnou súčasťou unisex cyklistické okuliare s rámom ABUS
  • Zrkadlové, vymeniteľné a nezahmlievajúce sa sklá
  • Určite prídu vhod protišmykové a nastaviteľné nožičky
  • Farba rámu okuliarov na bicykel ABUS je biela
  • Číra sklá cyklistických okuliarov ABUS sa dokonale prispôsobia rôznym svetelným podmienkam počas jazdy na bicykli
  • Sklíčka dotvára sivá farba
  • Cyklo okuliare ABUS vážia 150 g
  • Výbava zahŕňa popruh okolo hlavy a ventilačné otvory

Cyklistické okuliare s rámom zaobstarajú komfortné nosenie

Rámček okuliarov má veľmi odolné vyhotovenie a postará sa o komfort, aj keď okuliare nosíte celý deň. Ľahko upraviteľné nožičky zaisťujú ideálne pohodlie a oceníte ich aj pre možnosť kombinácie s rôznymi typmi prilieb. Okuliare na bicykel sú vybavené protišmykovými nožičkami, budú tak lepšie držať na tvári. Okuliare na bicykel si prispôsobíte vďaka ich pružnému rámu, tak padnú na každú tvár ako uliate. Vďaka praktickým ventilačným otvorom sa minimalizuje potenie a zahmlievanie skiel, čo zaisťuje jasný a pohodlný výhľad. K dizajnovému vyhotoveniu cyklo okuliarov ABUS prispieva biela farba rámčeka.

Vysoko účinné sklá chránia a zvyšujú kvalitu výhľadu na ceste

Číra sklá cyklistických okuliarov ABUS sú prispôsobené jazde na bicykli, takže vás neprekvapí žiadna nečakaná udalosť. Výmena zorníka za iný je jednoduchá a rýchla. Okuliare tak nielen ochránia zrak pred poškodením, ale stávajú sa aj módnym doplnkom. Navyše stačí poškodený zorník vymeniť za nový, netreba kupovať hneď nové okuliare. Výhodou je povrchová úprava, ktorá zabráni zahmlievaniu. Módne zrkadlové sklíčka sú veľmi žiadané medzi cyklistami, ktorí zároveň vyžadujú ako štýl, tak ochranu pred slnečnými lúčmi. Sklíčka dopĺňa sivá farba.

Parametre a špecifikácia

Typ

Využitie Cyklistické

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Vlastnosti

Konštrukcia S rámom
Výbava Popruh okolo hlavy, Ventilačné otvory

Dioptrie

Skla

Zafarbenie číra
Vlastnosti skiel Zrkadlové, Vymeniteľné, Nezahmlievajúce sa

Rám

Vlastnosti rámu Pružnosť
Vlastnosti nožičiek Protišmykové, Nastaviteľné

Farba

Farba rámika Biela
Farba skiel Sivá

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 150 g
Kód:  SPTabus384
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  68931

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03