Obnoviť stránku

ABUS Buteo neón yellow

Garancia najlepšej ceny
59,90 €

ABUS Buteo neón yellow

Vaše oči pred nepriaznivými podmienkami počas jazdy na bicykli ochránia unisex cyklistické okuliare ABUS. Nielenže ochránia váš zrak, ale postarajú sa aj o pohodlnejšiu jazdu. Pri cyklistike zabezpečia ochranu vašich očí cyklistické okuliare ABUS. Nielenže sa postarajú o ochranu vášho zraku, ale prispejú aj k pohodlnejšej jazde. K ich výhodám treba priradiť pružnosť. Vymeniteľné a nezahmlievajúce sa sklá vám poskytnú čisté a ostré videnie bez skreslenia alebo zväčšovania, čo vám umožní lepšie sa sústrediť na jazdu a vychutnať si každý okamih na bicykli. Cyklistické okuliare ABUS sú komfortné športové okuliare, ktoré vážia iba 150 g. Poskytnú vám skvelý športový zážitok a zvýšia vašu dôveru a pohodlie počas vašich športových aktivít.

Cyklistické okuliare ABUS Buteo neón yellow ...

Kľúčové vlastnosti cyklistických okuliarov ABUS Buteo neón yellow

  • Bezpečnosť vašich očí počas cyklovýletov zaistia unisex cyklistické okuliare s rámom ABUS
  • Vymeniteľné a nezahmlievajúce sa sklá
  • Určite oceníte protišmykové a nastaviteľné nožičky
  • Farba rámu okuliarov na bicykel ABUS je žltá
  • Číra sklá cyklistických okuliarov ABUS sa účinne prispôsobia rôznemu osvetleniu
  • Sklíčka dopĺňa číra farba
  • Cyklo okuliare ABUS majú hmotnosť 150 g
  • Výbava obsahuje popruh okolo hlavy a ventilačné otvory

Cyklistické okuliare s rámom zaobstarajú komfortné nosenie

Rámček okuliarov má veľmi odolné vyhotovenie a zaručuje komfortné nosenie celý deň. Dĺžku nožičiek možno nastaviť podľa potreby, čo oceníte predovšetkým pre možnosť kombinácie s rôznymi typmi prilieb. Na cyklo okuliaroch nájdete protišmykové nožičky, lepšie tak držia na tvári. Okuliare na bicykel si môžete prispôsobiť vďaka ich pružnému rámu, tak sa ideálne prispôsobia každej tvári. Vďaka inteligentnému systému ventilačných otvorov sa okuliare aktívne vyrovnávajú s prípadným potením a zahmlievaním skiel. K štýlovému vyhotoveniu cyklo okuliarov ABUS prispieva žltá farba rámčeka.

Kvalitné sklá na dokonalú ochranu a skvelý výhľad

Číra sklá cyklistických okuliarov ABUS sú navrhnuté na jazdu na bicykli, takže nebudete prekvapení žiadnou nepredvídanou udalosťou. Zorník je ľahko a rýchlo vymeniteľný za iný. Okuliare tak nielen ochránia zrak pred poškodením, ale sú zároveň štýlovým doplnkom. V prípade poškodenia zorníka ho stačí vymeniť za nový, nemusíte hneď siahať po nových okuliaroch. Nesporná výhoda spočíva tiež v nezahmlievajúcej sa povrchovej úprave. Sklíčka podčiarkuje číra farba.

Parametre a špecifikácia

Typ

Využitie Cyklistické

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Vlastnosti

Konštrukcia S rámom
Výbava Popruh okolo hlavy, Ventilačné otvory

Dioptrie

Skla

Zafarbenie číra
Vlastnosti skiel Vymeniteľné, Nezahmlievajúce sa

Rám

Vlastnosti rámu Pružnosť
Vlastnosti nožičiek Protišmykové, Nastaviteľné

Farba

Farba rámika Žltá
Farba skiel Číra

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 150 g
Kód:  SPTabus383
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  68932

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03