Obnoviť stránku

AB Cryptobox 600HD

4,8 48 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AB Cryptobox 600HD

Nechajte sa oslniť filmami či televíznymi programami vo Full HD kvalite. Satelitný prijímač AB CryptoBox 600HD vychádza z uznávaného radu 500HD. Zariadenie je vybavené univerzálnou čítačkou pamäťových kariet s podporou kariet ICE, Cryptoworks. Vďaka tomuto jedinečnému modelu v sebe môžete ľahko kombinovať funkcie satelitného prijímača s multimediálnym prehrávačom, ktorý je vybavený dvojicou USB konektorov. Zariadenie je osadené Ethernet konektorom na pripojenie do domácej siete. Produkt podporuje aj bezdrôtové spojenie pomocou USB a WiFi adaptéra. Po pripojení do siete si môžete užívať všetky výhody vašich internetových služieb.

Kľúčové vlastnosti

  • Sledovanie filmov vo Full HD rozlíšení
  • Osadené dekodérom CAM
  • Vybavené DVB-S a DVB-S2
  • Príjemný dizajn
  • Možnosť uložiť kvantum programov
  • OSD menu s českou lokalizáciou

Funkciami priam nabitý

Za povšimnutie určite stojí funkcia FastScan pre české a slovenské programy. Pri využití tejto funkcie dokážete veľmi ľahko naladiť vami hľadaný program. Ďalšou obrovskou výhodou je možnosť priameho streamovania videí do inteligentného zariadenia, ktoré využíva operačný systém Android. Nie je nič jednoduchšie, ako si stiahnuť z obchodu Google Play aplikáciu, ktorá vám umožní sledovať satelitné vysielanie priamo na vašom mobilnom telefóne alebo tablete. Využite možnosť nahrávať svoje obľúbené relácie na USB flash disk alebo USB HDD vo formáte FAT32 alebo NTFS. Vaše nahrávky sa zaznamenávajú zakódované. Na dekódovanie filmov či relácii slúži program PC TOOL.

Parametre a špecifikácia

Tuner

Tuner DVB-S2, DVB-S

Funkcie

Záznam na Externý disk, flash disk
Funkcie FastScan

Multimédiá

Multimédia Video, Foto, Hudba

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy HDMI, SCART, S/PDIF optický, Externý IR, LAN, USB

Operačný systém

Operačný systém Android
Kód:  JT300b2
Produktové číslo:  U113a
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06