Obnoviť stránku

A4tech Bloody Sniper ZL5 Core 2

4,6 55 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

A4tech Bloody Sniper ZL5 Core 2

Výkonný snímač

Bloody Terminator obsahuje vysoko výkonný laserový snímač s presnosťou na jediný pixel s rýchlosťou 8200cpi.

Prepínanie režimov

Sniper ZL5 obsahuje spínač, s ktorým môžete ľahko prepínať medzi rôznymi režimami zbrane a získať nad protivníkmi rýchlostnú výhodu.

Výborná životnosť

Myš disponuje mikrospínačom Omron, ktorý má veľmi odolný materiál znižujúci opotrebenie jednotlivých častí - vydrží až 20 miliónov kliknutí.

Tlačidlo pre snipera

Špeciálne tlačidlo Sniper okamžite po stlačení zníži citlivosť myši a tým vám poskytne ideálne podmienky pre presné zameranie.

11 programovateľných tlačidiel

Vhodná pre hranie náročných FPS hier, alebo hranie MMO/RPG online a najnáročnejších hier, u ktorých záleží na veľmi rýchlom vykonávaní príkazov. Zo stránok výrobcu si môžete stiahnuť bezplatný softvér Core2 a platené rozšírenie Extreme-Core 4 (v cene tiež Ultra-Core 3).

Pokročilá kalibrácia

Inovatívna 16-stupňová kalibračná technológia jemne dolaďuje zaostrenie medzi laserom a motorom myši, čo je kľúčová vlastnosť pre lepšie umiestnenie kurzora a lepšiu prispôsobiteľnosť.

Headshot skôr ako protivník

Exkluzívny Sniper mód dokáže v 16 krokoch spresniť zameriavanie cez hľadáčik a pomocou 4 tlačidiel si môžete nadefinovať režim streľby.

Exkluzívne kovové pojazdy

Vďaka hladkým koľajničkám myš lepšie kĺže. Až o 20 % lepšie ako klasické pojazdy dosahujúce životnosť až 300 km v trecej vzdialenosti.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7,8 cm
Výška 4 cm
Hĺbka 11,8 cm
Hmotnosť 150 g

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Technológia Laserová
Doba odozvy 0,98 ms

Tlačidlá myši

Ďalšie vlastnosti myši

Farba

Farba Čierna
Kód:  ME409r8
Produktové číslo:  ZL5
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02