Obnoviť stránku

A4tech Bloody R8 Core 3

4,6 100 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

A4tech Bloody R8 Core 3

Bezdrôtová herná myš A4tech R8. Táto dokonalá myš využíva WIRELESS GUARD TECHNOLOGY na bezproblémovú bezdrôtovú komunikáciu. Spolu s kovovými nožičkami, ktoré sú úplne odolné proti opotrebeniu a garantujú extra rovnú plochu, dostávate do ruky "absolútnu zbraň" pre vaše hry.
Hráči iste ocenia špičkovú 1 ms odozvu tlačidiel, ktorá uspokojí aj tých najnáročnejších fanúšikov. Celkom myš ponúkne 7 tlačidiel plus koliesko. Vstavaná pamäť veľkosti 160 kB pre správu makier. Všetky nastavenia vykonané v softvéri sa ukladajú v myši, takže všetko zostáva uložené aj pri vypnutom softvéru
Ultra Core 3 vám umožní vylepšiť presnosť pri hraní akčných hier. Pomocou Ultra Core 3 si môžete nastaviť rýchlosť strieľania a potlačiť spätný ráz streľby, vďaka tomu sa budete môcť stať šampiónom v akčných hrách.
Napájanie myši je riešené pomocou zabudovaného lítiového akumulátora. Ak sa batéria vybije, stačí pripojiť USB kábel a môžete pokračovať v hre či práci, než sa opäť dobije.
Softvér Core (Bloody 5) si môžete stiahnuť zadarmo z webových stránok výrobcu tu

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7,9 cm
Výška 4,3 cm
Hĺbka 12,9 cm

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bezdrôtový USB prijímač

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 3 200 DPI
Technológia Optická
Doba odozvy 0,98 ms

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Jednofarebné
Ďalšie vlastnosti Miniatúrny senzor

Farba

Farba Čierna
Kód:  ME444f
Produktové číslo:  R8A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08