Obnoviť stránku

A4tech Bloody G500

4,6 391 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

A4tech Bloody G500

Herdní headset A4Tech G500 je určený vášnivým hráčom počítačových hier. Disponuje veľmi presným podaním zvuku a hudby. Headset ponúka kvalitnú zvukovú izoláciu hluku a je veľmi pohodlný aj pri dlhšom hraní alebo počúvaní obľúbenej muziky.

Žiadne rušenie z okolia

Mikrofón sa dá ľahko schovať, aby pri nepoužívaní neprekážal a vy ste si mohli vychutnať muziku naplno. Vyznačuje sa navyše technológiou Noise Reduction, ktorá tlmí okolitý hluk a ponúka tak nerušenú komunikáciu v dôležitých herných okamihoch a pri komunikácii s rodinou alebo priateľmi.

A4Tech Bloody G500
A4Tech Bloody G500

Dokonalé pohodlie

Nastaviteľný hlavový most zaručuje dokonalé prispôsobenie hlave používateľa. Špeciálny materiál, ktorým sú náušníky potiahnuté, pripomína kožu a vďaka kvalitnému polstrovaniu sú náušníky maximálne pohodlné. Môžete si tak dopriať dlhé hranie obľúbených hier alebo počúvanie muziky.

Krištáľový zvuk

Slúchadlá disponujú 40 mm zvukovými meničmi s neodymovými magnetmi, vďaka ktorým je zvuk krištáľovo čistý a basové tóny hlboké. O kvalitu zvuku sa stará frekvenčný rozsah 20 Hz až 20 kHz a citlivosť je bežných 20 dB. Impendancia potom 16 Ohmov. Na kábli nájdete tlačidlo Play/Pause. Slúchadlá sa pripájajú štandardným 3,5 mm konektorom (tablety, smartfóny), alebo pomocou adaptéra (PC).

A4Tech Bloody G500

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna, Červená
Kód:  ME491c
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11