Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

A4tech Bloody B820R CZ

4,8 23 hodnotení
69,90 €

A4tech Bloody B820R CZ

Mechanická herná klávesnica A4tech Bloody LIGHT STRIKE B820R s RGB podsvietením

Vďaka dokonalej kombinácii vysokej rýchlosti a maximálnej presnosti je herná klávesnica A4tech Bloody LIGHT STRIKE B820R skvelým artiklom pre nadšených hráčov. Klávesnica A4tech Bloody LIGHT STRIKE B820R sa vyznačujú jedinečným dizajnom, presným a kvalitným spracovaním a najmodernejšími technológiami. Vďaka tomu, že sa zameriavajú na detaily, pohodlie a ergonómiu, patria k úplnej špičke. Keďže klávesnica A4tech Bloody LIGHT STRIKE B820R predstavuje jednu z najdôležitejších súčastí vášho herného prostredia, je navrhnutá tak, aby ste mali kompletné možnosti ovládania na dosah ruky.

KlávesnicaA4tech Bloody LIGHT STRIKE B820R a jej kľúčové vlastnosti

  • Cenovo dostupná herná klávesnica s atraktívnym dizajnom aj funkciami
  • Inovatívna technológia LK Optic Switch s odozvou len 0,2 ms
  • Rozšírené RGB podsvietenie + 6 typov prednastavených svetelných efektov. Svetelné efekty je možné meniť aj bez ovládača stlačením klávesov „FN“ a „F12“
  • Nano vrstva odolná proti poliatiu
  • Horný panel z hliníkovej zliatiny
  • Anti-Ghost na všetky klávesy
  • Bleskurýchla odozva bez akéhokoľvek oneskorenia
  • Životnosť spínačov cez 100 miliónov úderov

Rýchlejšie stlačenie kláves

Technológia LK Optic Switch sa vyznačuje zdvihom klávesov 3 mm, čo je o 25 % menej ako pri tradičných kovových spínačoch (zdvih klávesov pri tradičných kovových spínačoch je 4 mm). Vďaka tomu sa klávesnica A4tech Bloody LIGHT STRIKE B820R skvele používa aj počas náročných herných seansí.

Herná klávesnica s najkratšou dobou odozvy len 0,2 ms

Inovatívna technológia LK Optic Switch využíva špeciálne optické spínače zaručujúce bleskurýchlu reakciu s extrémne nízkou dobou odozvy pri stlačení klávesu len 0,2 ms. Exkluzívny zvuk pri písaní a hmatová spätná väzba prinášajú používateľom klávesnice A4tech Bloody LIGHT STRIKE B820R ešte lepší zážitok.

Klávesnica A4tech Bloody LIGHT STRIKE B820R vyniká neónovým podsvietením

Každá herná klávesnica by mala okrem kvalitných funkcií ponúknuť aj príjemný dizajn. Klávesnica A4tech Bloody LIGHT STRIKE B820R toto presne spĺňa, pretože sa pýši atraktívnym RGB podsvietením. K dispozícii tiež dostanete 6 typov prednastavených svetelných efektov. Svetelné efekty je možné meniť aj bez softvéru stlačením klávesov „FN“ a „F12“.

Odolné vyhotovenie hernej klávesnice

Exkluzívna nano vrstva na doske plošných spojov chráni túto dosku pred koróziou spôsobenou vlhkým vzduchom alebo žieravými chemikáliami. Výsledkom je dlhšia životnosť vašej klávesnice A4tech Bloody LIGHT STRIKE B820R.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Formát klávesnice Štandardná – 100 %
Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Jednoriadkový
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Úzke

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Multimediálne klávesy

Ďalšie vlastnosti klávesnice

Ďalšie vlastnosti klávesnice Vymeniteľné tlačidlá

Typ spínača

Typ spínača LK optic

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 44,5 cm (445 mm)
Výška 3,7 cm (37 mm)
Kód:  ME400h7
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  B820R
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03