Obnoviť stránku

A4tech Bloody B314

4,4 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

A4tech Bloody B314

Herná klávesnica, ktorá má štýl

Každý správny hráč vie, že k výkonnej hernej mašine patria aj štýlové periférie, ako klávesnica a myš. A práve to je doménou značky A4tech, ktorá sa špecializuje na geniálne herné príslušenstvo. Klávesnica B314 s najrýchlejšou odozvou na svete preto určite nesklame žiadneho hráča.


Natrite to súperom

Klávesnica je vybavená tak, aby sa z vás razom stal líder každej prestrelky. Odozva 0,2 sekundy zaručí, že budete ten najrýchlejší strelec zo všetkých.


Prispôsobí sa

Na klávesnici nájdete 9 programovateľných tlačidiel a samozrejmosťou je aj možnosť programovania makier a profilov. Prepnite klávesnicu do herného režimu a vyraďte tým kláves Windows, aby vás pri hraní nič nerušilo. Pripravte sa na každú akciu. Rozdrvte svojich súperov.


Nič ju nezastaví

S klávesnicou A4tech sa môžete ísť pokojne aj vykúpať. Vďaka dvojitej ochrane proti vode nehrozí, že ju pri nešťastnom poliatí zničíte. Ochrana pred prachom zvyšuje životnosť.


Hrajte so štýlom

Viacfarebné neónové podsvietenie s nastavením intenzity zlepší zážitok z každej hry, ktorú budete na klávesnici A4tech hrať. Navyše vás nezastaví ani tma, na klávesnici uvidíte dobre aj v noci.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Typ klávesov Gumové
Enter Dvojriadkový široký
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Programovateľné klávesy, Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 49,5 cm (495 mm)
Výška 4,2 cm (42 mm)
Hĺbka 24 cm (240 mm)

Hmotnosť

Hmotnosť 1 020 g
Kód:  ME454g3a
Produktové číslo:  B314
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08