Obnoviť stránku

A-DERMA Phys-AC Čistiaca micelárna voda na pleť so sklonom k akné 200 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

A-DERMA Phys-AC Čistiaca micelárna voda na pleť so sklonom k akné 200 ml

Máte problematickú a citlivú pleť so sklonom k alergiám, začervenaniu a akné? Kozmetika A-DERMA Phys-AC je určená práve pre takýto typ pleti a táto micelárna voda nie je výnimkou. Jemne, ale efektívne čistí pleť, odstraňuje dokonca aj vodoodolný make-up a je navyše hypoalergénne a nedráždi pleť. Vašu kožu hydratuje a chráni pred vysúšaním. Zloženie micelárnej vody A-DERMA Phys-AC je obohatené o extrakt z výhonkov ovsa Rhealba, ktorý má protizápalové účinky a posilňuje kožnú bariéru. Kyselina glutámová reguluje tvorbu kožného mazu a vďaka tomu predchádza vzniku akné. Užívajte si sviežu a zdravú pleť vďaka kozmetike A-DERMA Phys-AC.

Kľúčové vlastnosti micelárnej vody A-DERMA Phys-AC 200 ml

  • Vhodná na problematickú pleť so sklonom k akné
  • Jemne, ale efektívne čistí pleť, odstraňuje dokonca aj vodoodolný make-up
  • Micelárna voda A-DERMA Phys-AC je hypoalergénna a nedráždi pleť
  • Vašu kožu hydratuje a chráni pred vysúšaním
  • Zloženie micelárnej vody A-DERMA Phys-AC je obohatené o extrakt z výhonkov ovsa Rhealba, ktorý má protizápalové účinky a posilňuje kožnú bariéru
  • Kyselina glutámová reguluje tvorbu kožného mazu a vďaka tomu predchádza vzniku akné
  • Pre sviežu a zdravú pleť

Sila ovsa Rhealba v kozmetických prípravkoch A-DERMA

V celom rade prípravkov špeciálne navrhnutých pre citlivú pleť od A-DERMA je využitá sila extraktu z výhonkov ovsa Rhealba. Práve tieto mladé výhonky v sebe nesú silu budúcej rastliny. Obsahuje preto oveľa viac aktívnych látok, ktoré sa o pleť starajú. Vďaka tomu kozmetika A-DERMA napomáha posilňovať kožnú ochrannú bariéru a predchádza vzniku podráždenia. Rhealba má navyše preukázateľné protizápalové účinky. Táto rastlina sa pestuje vo Francúzsku v súlade so zásadami ekologického poľnohospodárstva.

Zloženie:
WATER (AQUA); PENTYLENE GLYCOL; GLYCERIN; PEG-7 GLYCERYL COCOATE; AMMONIUM GLYCYRRHIZATE; AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT); BISABOLOL; COCO-GLUCOSIDE; DISODIUM EDTA; FRAGRANCE (PARFUM); GLUTAMIC ACID; PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL; POLOXAMER 184; PPG-26-BUTETH-26; PROPYLENE GLYCOL; SODIUM BENZOATE; SODIUM HYDROXIDE.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Problematická

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Účinok

Účinok Hydratačný, Na akné

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Typ

Typ produktu Micelárna voda

Balenie

Objem 200 ml

Druh

Druh kozmetiky Pleťová
Kód:  PIEADERK043
Produktové číslo:  3282770037043

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12