Obnoviť stránku

_TND5844FTFQ 2/2 BICIA SADA TORNADO MAPE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

_TND5844FTFQ 2/2 BICIA SADA TORNADO MAPE

Hľadáte vybavenie pre svojho potomka zbožňujúceho bubnovanie? V takom prípade sa vám zapáči bicia súprava MAPEX, ktorá sa hodí pre skúsených aj začínajúcich malých bubeníkov. Táto bicia súprava zahŕňa činely, s ktorými dosiahnete špecifický zvonivý alebo praskavý zvuk. Žiadna súprava sa nezaobíde bez basového bubna. Tento konkrétny kúsok má priemer 18". Pokiaľ sa pýtate na veľkosti bubnov, ktoré sa používajú na hranie prechodov, takzvaných tom tomov, tie majú v tejto súprave priemery 10 a 12". Samozrejmou súčasťou tejto sady je tiež kotol s priemerom 14". Tešte sa aj na snare bubienok s priemerom 14", ktorý disponuje výškou 5". Bicia súprava _TND5844FTFQ 2/2 BICIA SADA TORNADO MAPE dostala do vienka materiál, ktorým je topoľ. Ak chcete urobiť radosť svojmu potomkovi, táto sada bude maximálne vhodná. V balení tiež nájdete stoličku. Môžete takisto počítať s pribaleným pedálom, ktorým ovládate bubny nohou. Pretože k nej dostanete stojany aj držiaky, ľahko si upravíte súpravu tak, ako potrebujete. Tešiť vás môžu aj paličky, ktoré sú pribalené.

Významné prednosti bicej súpravy _TND5844FTFQ 2/2 BICIA SADA TORNADO MAPE

  • Bude sa pozdávať deťom
  • Súčasť balenia bicej súpravy _TND5844FTFQ 2/2 BICIA SADA TORNADO MAPE: držiaky, paličky, pedál, stojany a stolička bez operadla
  • Sada obsahuje aj činely
  • Táto sada bola vyrobená z materiálu, ktorým je topoľ
  • Ak budeme hovoriť o farbe, tak tou je modrá
  • Povrch: fólia

Parametre a špecifikácia

Charakteristika bicej súpravy

Typ S činelmi

Rozmery

Priemer basového bubna 18 "
Priemer tomu 1 10 "
Priemer tomu 2 12 "
Priemer floor tomu 1 14 "
Priemer Snare bubienka 14 "
Výška Snare bubienka 5 "

Vlastnosti

Materiál korpusu Topoľ
Povrch Fólia
Hardware S hardvérom
Veľkosť Pre deti
Farba Modrá
Balenie obsahuje Držiaky, Paličky, Pedál, Stojany, Stolička bez operadla
Kód:  TND018b
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02