Obnoviť stránku

Sona Caliber 28, 95 cm, ľavá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sona Caliber 28, 95 cm, ľavá

Sona florbalová hokejka dokáže zvýšiť zážitok z hry aj výkon. Optimálna dĺžka palice hrá kľúčovú úlohu v rozvoji techniky a dosiahnutí lepšej ovládateľnosti. Koniec rukoväti florbalky by mal dosahovať zhruba k pupku hráča, keď je palica postavená na špičku čepele kolmo voči podlahe. Tento variant má dĺžku 95 cm. Ľavá hokejka na florbal Sona má čepeľ stočenú na pravú stranu. To bude vyhovovať hráčom s ľavým držaním, ktorí preferujú ľavú ruku nižšie. Na dosiahnutie maximálneho výkonu s florbalkou je dôležité zvoliť správny flex (tvrdosť) shaftu. Ten závisí od telesných proporcií hráča, vyspelosti jeho techniky a preferencie herných pozícií. Florbalová palica Sona dosahuje tvrdosť 28, ktorá je preferovaná najmä u pokročilých dospelých hráčov. Dolaďuje ju modrá farba.

Zásadné vlastnosti florbalovej hokejky Sona Caliber 28, 95 cm, ľavá

  • Florbalová hokejka Sona zvýši šance na dosiahnutie skvelých výsledkov
  • Táto florbalka má dĺžku 95 cm
  • Má čepeľ stočenú na pravú stranu
  • Tvrdosť palice je 28
  • Materiálom shaftu je kompozit
  • Príjemná okrúhla rukoväť
  • Hokejku na florbal Sona zdobí modrá farba

Florbalka Sona vás osloví svojím kvalitným vyhotovením

Pri výbere florbalky nesmiete zabudnúť na hmotnosť, pevnosť a pružnosť. Preto výrobca na výrobu shaftu vybral kompozit. Kompozitný materiál vyniká nízkou hmotnosťou a vysokou pevnosťou, ktorá zostane florbalovej hokejke na celú jej životnosť. Florbalová hokejka Sona má okrúhly tvar rukoväti, ktorý je najbežnejšie využívaným typom. Adaptácia naň prebieha rýchlo a ľahko.

Parametre a špecifikácia

Dĺžka palice

Dĺžka palice 95 cm

Orientácia

Orientácia Ľavá

Materiál

Materiál Kompozit

Tvrdosť

Tvrdosť palice 28

Tvar rukoväti

Tvar rukoväti Okrúhla

Farba

Farba Modrá
Kód:  SPTar02
Produktové číslo:  28143

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04