Refresh the page

Samsung Wireless Battery Pack 10000mAh Silver

4.8 70 rating
The product is localised for SK
Show alternatives
Product accessories

Don't like the alternatives?

Choose from the full offer

Samsung Wireless Battery Pack 10000mAh Silver

Kábel nélkül nincs probléma

Miért érdemes nyaralni vagy üzleti útra keresni egy töltőt és aljzatot? Szüksége van egy hálózati bankra, amely vezeték nélküli díjat igényel a Samsungtól. És nem kell az autóban vagy a pusztában lennie, hogy értékelje. A 10.000 mAh kapacitásának köszönhetően több telefont is képes feltölteni, mind az USB-C kábelt, mind a Qi vezeték nélküli töltési szabványt használva, és két eszköz egyidejű töltését támogatja.



Egyszerre két eszközt képes kezelni

A 10 000 mAh vezeték nélküli hálózati bank számos szempontból praktikus. A tartalék akkumulátor általános előnye, hogy növeli a két eszköz egyidejű töltését. Lehet, hogy van egy dolgozó és egy privát telefonja, talán fel kell töltenie az okostelefonját és egy intelligens óráját, vagy ugyanakkor a telefon akkumulátorai megérkeznek Önnel és partnerével. Az USB-C kábel és a vezeték nélküli töltés kombinációjával könnyen kezelheti az ilyen helyzeteket.



Oszd meg az energiát  barátaiddal

A Powerbank Samsung nem tesz különbséget. Szereti megosztani az energiáját minden kompatibilis eszközzel, beleértve a harmadik fél telefonjait is. Csatlakoztassa őket kábellel vagy vezeték nélküli töltéssel. Elég, ha az újratölthető eszközök megfelelnek a kibővített Qi szabványnak. Egyszerűen tedd a hatalmi bankra - és felszámolod. Tehát nem igazán számít, ha fel kell töltenie a Samsung Galaxy S10 okostelefonját vagy a barátai mobiltelefonjait, amelyek más márkákat részesítenek előnyben.


Specifications

Dimensions

Width 70.8 mm (7.08 cm)
Height 149.93 mm (14.99 cm)
Depth 15.09 mm (1.51 cm)

Capacity

Capacity 10,000 mAh

Output

Outputs USB-C

Power and charging

Charging performance 15 W
Fast charge type Qualcomm Quick Charge 2.0, Samsung Adaptive Fast Charging

Features

Features and functions Fast charging, Wireless charging, LED indication status
Colour Silver
Cable USB-C

Usage

Determined for Mobile phones and tablets

Inputs

Input USB-C
Max. input current 2 A

Weight

Weight 234 g
Code:  SAAB0118a8
Product Number:  EB-U1200CSEGWW
Links: Producer's Website:

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB11