Obnoviť stránku

Rowenta RY7597WH Clean and Steam All Floors

4,4 61 hodnotení

Rowenta RY7597WH Clean and Steam All Floors

Hlavička s logom Rowenta

Rowenta RY7597WH Clean and Steam

Dokonalé upratovanie všetkých povrchov za polovicu času

Bezvreckový vysávač a parný čistič 2 v 1 Rowenta Clean & Steam RY7597WH vysáva a čistí horúcou parou v jedinom kroku. Vďaka parnej technológii odstráni až 99 % baktérií a vytvorí tak zdravšie prostredie vašej domácnosti. Stačí do nádržky naliať obyčajnú vodu z vodovodného kohútika bez nutnosti použitia chemických čistiacich prípravkov. Pokročilá cyklónová technológia zabezpečí vysoký stupeň separácie prachu zo vzduchu pre bezchybné výsledky upratovania. Reguláciou množstva pary dokonale prispôsobíte upratovanie každému typu tvrdej podlahy. Vďaka unikátnemu nadstavcu dokáže vysávač vysávať aj koberce, ktoré zároveň čistí parou jediným pohybom.



Cyklónová technológia

Cyklónová technológia

Na rozdiel od klasických filtrov, ktoré sa upchávajú, pokročilá cyklónová technológia zabezpečuje vysoký stupeň separácie prachu zo vzduchu pre dlhodobé výsledky upratovania.

Likviduje bez použitia chémie až 99 % baktérií

Dezinfikujúca horúca para odstráni z povrchu až 99,9 baktérií a choroboplodných zárodkov bez použitia chemických čistiacich prostriedkov. Vďaka tomu je zabezpečená zdravšia domácnosť bez alergénov a ohľaduplnosť k životnému prostrediu.

Vysáva a umýva

Umývanie a vysávanie v jednom kroku

Clean & Steam je inovatívna kombinácia vysokoefektívneho tyčového vysávača a parného mopu, vďaka ktorej ušetríte pri upratovaní veľa času. S vysávačom Clean & Steam dokonale vyčistíte tvrdé podlahy jediným ťahom.

Upratovanie všetkých typov podláh

Upratovanie všetkých typov podláh

Parný čistič Clean & Steam je ideálny na dokonalé upratovanie tvrdých podláh. Na koberce využijete špeciálne navrhnutý nadstavec Ultra Glider, ktorý jedným jednoduchým pohybom vysáva a súčasne čistí parou.

Hubica Dual Clean & Steam

Vysokokvalitná sacia hubica

Čistič Rowenta je vybavený patentovanou sacou hubicou DUAL CLEAN & STEAM, ktorá dokáže, ako pri vysávaní prirodzený pohyb vpred a vzad. Vďaka tomuto inovatívnemu systému je prach z podlahy odstránený ešte pred parným čistením.

Rýchle nahriatie pary

Rýchle nahrievanie pary

Horúca para je pripravená v priebehu 30 sekúnd. Vďaka rýchlemu nahrievaniu je parný mop pripravený v krátkom okamihu, takže upratovanie domácnosti vám zaberie oveľa menej času.

Odnímateľná nádoba na vodu

Odnímateľná nádoba na vodu

Vďaka vyberateľnému zásobníku na vodu s objemom 0,7 l môžete upratovať až 40 minút alebo na ploche až 100 m2 bez nutnosti častého dopĺňania vody.

Akčný rádius 8 metrov

Akčný rádius 8 metrov

Napájací kábel s dĺžkou 7,5 metra zaručí pohodlné upratovanie aj väčších miestností. Po dokončení upratovania je kábel možné namotať na špeciálny háčik, aby pri skladovaní neprekážal.

Ergonomická rukoväť

Pohodlné ovládanie

Pre maximálne pohodlie je ovládanie pary umiestnené priamo na rukoväti prístroja. Jednoduchým stlačením tlačidla uvoľníte požadované množstvo pary.

Flexibilná hlavica

Flexibilná hlavica

S flexibilnou hlavicou s otočným mechanizmom sa dostanete aj na ťažko dostupné miesta, čím dokonale upracete s minimálnym úsilím.

Regulácia množstva pary

Regulácia množstva pary

V závislosti od typu podlahovej krytiny (parkety, dlažba, vinyl atď.) môže používateľ ovládacím mechanizmom regulovať množstvo pary.

Svetelná indikácia

Indikácia pripravenosti pary

Vďaka svetelnému ukazovateľu na rukoväti okamžite vidíte, či je para dostatočne nahriata a či sa už môžete pustiť do upratovania.

Mopy vhodné na pranie

Mopy vhodné na pranie 

Parný čistič na upratovanie využíva mikrovláknové mopy, ktoré môžete opätovne používať. Navyše ich ľahko vyperiete v ruke alebo v práčke.

Vyberateľná odpadová nádoba

Bez kontaktu s prachom

Vyberateľná odpadová nádoba zabraňuje kontaktu s nečistotami. Stlačením tlačidla na rukoväti ju otvoríte a ľahko vyprázdnite do odpadkového koša.

Technická špecifikácia

  • Technológia: Cyklónová technológia
  • Sacia hubica: Duálna Clean & Steam
  • Objem nádoby na prach: 0,4 l
  • Príkon: 1 700 W
  • Doba zohrievania: 30 s
  • Regulácia pary: Min/medium/max
  • Para počas chodu: Až 40 min
  • Objem zásobníka na vodu: 0,7 l
  • Vodná filtrácia: Filter Anti Calc
  • Dĺžka prívodného kábla: 7,5 m
  • Hmotnosť: 6 kg

Funkcie

  • Odnímateľný zásobník na vodu: ÁNO
  • Mikrovláknový mop: ÁNO
  • Parkovacia pozícia: ÁNO
  • Teleskopická tyč: ÁNO
  • Ukazovateľ pripravenosti pary: ÁNO

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Určenie

Určenie Antibakteriálny
Typ upratovania Utieranie, Mokré čistenie, Suché čistenie

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele
Materiál trubice Plast

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh

Napájanie

Typ napájania S káblom

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, Parný

Výbava a príslušenstvo

Ďalšie príslušenstvo Mopovacia textília, Nádobka na vodu

Príkon

Príkon 1 700 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka 27,2 cm
Výška 121 cm
Hĺbka 25,9 cm
Hmotnosť 6 kg

Farba

Farba Biela, Modrá, Žltá

Vlastnosti

Príkon 1 700 W
Objem nádoby 0,7 l

Funkcie

Funkcie Vysávanie, Kontrolná dióda, Odnímateľný zásobník na vodu, Nastaviteľný výstup pary, Indikátor pripravenosti pary
Kód:  ROWRY7535WH
Produktové číslo:  RY7597WH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07