Obnoviť stránku

Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless

4,5 28 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Príslušenstvo k tovaru

Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless

Jedinečná myš pre zariadenia Windows

Microsoft Sculpt Comforort Mouse je elegantná bezdrôtová myš vytvorená špeciálne pre zariadenia s Windows 8. Potvrdením je tlačidlo Windows na ľavom boku, ktoré uľahčí dostupnosť hlavnej ponuky operačného systému.


Jednoduché pripojenie aj na cestách

Optický senzor využívajúci technológiu BlueTrack má rozlíšenie 1 000 dpi a zaisťuje vysokú presnosť a plynulý pohyb prakticky na akomkoľvek povrchu. Sculpt Comfort Mouse disponuje perforovanou plochou pre palec, ktorá pravákom spríjemní jej dlhšie užívanie.


Jednoduchá práca v dokumentoch

Štvorsmerné koliesko zase výrazne uľahčí prácu v dokumentoch a programoch, ktoré sa na jednu obrazovku nezmestia. Extra dlhá výdrž na batériu, bezdrôtové spojenie a kompaktné rozmery sú hlavnými benefitmi tohto modelu, to všetko v elegantnom, modernom a praktickom dizajne.


Komfortný ergonomický dizajn

Myš je navrhnutá špeciálne pre pravákov, ktorým umožňuje rozšírené využitie a väčšie pohodlie pri práci.


BlueTrack Technology

Využite výhody BlueTrack Technology, ktorá v sebe spája výkon optickej myši s presnosťou laserovej myši a ponúka pohodlnú prácu takmer na každom type povrchu.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bezdrôtový USB prijímač
Typ batérie AA

Použitie myši

Typ Cestovná

Senzor

Technológia BlueTrack

Ďalšie vlastnosti myši

Výdrž 9 mesiacov
Kód:  XXXME362d2
Produktové číslo:  H3S-00002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18