Obnoviť stránku

LEGO 31313 LEGO MINDSTORMS EV3

4,6 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO 31313 LEGO MINDSTORMS EV3

Stavebnice LEGO Mindstorms sú určené pre všetkých milovníkov modernej techniky. Mindstorms kombinuje inteligentné kocku s mikropočítačový mozgom, početnými senzory a programovým softvér s jednoduchým použitím typu "ťahaj a pusť". Umožní zostavovať a programovať roboty, ktorí vás budú počúvať. Veľkou prednosťou LEGO Mindstorms je možnosť jednotlivé modely prestavať v inej roboty. Stavebnice LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.
LEGO Mindstorms EV3 predstavuje kombináciu univerzálnosti stavebného systému LEGO a najvyspelejších technológií. Vami stvorenia a ovládanie roboti budú chodiť, hovoriť, myslieť a robiť všetko, čo vás len dokáže napadnúť. Krok za krokom podľa 3D návodu zostavte rôzne roboty a všetky ich oživte cez jednoduché, intuitívne a na ikonách založené programovacie rozhranie. V krabici je aj diaľkový ovládač. Môžete sa pustiť do náročných predprogramovaných misií alebo si stiahnuť bezplatnú aplikáciu a dávať svojmu robotovi príkazy cez inteligentný diaľkový ovládač. Revolúcia robotov LEGO Mindstorms EV3 práve začala!Parametre a špecifikácie:
Produktový rad:
LEGO Mindstorms
Počet dielikov:
601
Odporúčaný vek:
10+
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.
 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Áno
Typ batérií AA
Počet batérií 6 ks

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 10 rokov

Detailné informácie

Určenie Pre deti
Rad LEGO® MINDSTORMS®
Rok uvedenia 2013

Téma

Téma Roboti

Vlastnosti

Vlastnosti Diaľkové ovládanie, Programovateľnosť, Elektrický pohon

Programovanie pre deti

Typ programovania Blokové, Pokročilé
Špeciálne funkcie Mobilná aplikácia, Zvukové efekty, Senzor farieb, Detekcia prekážok
Kód:  Lo449h
Produktové číslo:  5702014982734
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12