Obnoviť stránku

CASIO GMA S130VC-8A

3,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CASIO GMA S130VC-8A

CASIO GMA S130VC-8A sú pekné hodinky, ktoré určite zaujmú moderným a kvalitným spracovaním. Na zápästí bude vynikať sivá farba puzdra, zatiaľčo pri výrobe remienka bol použitý materiál plast, čo viedlo k peknému dizajnu bez toho, aby došlo k redukcii funkcií. Remienok bez problémov upravíte podľa vašej potreby. Vďaka vodotesnosti 200 m (20 ATM) tieto hodinky bez problémov môžete používať aj pri kúpaní alebo sprchovaní. Kombinované zobrazenie času rozhodne ocenia nerozhodní používatelia. Osvedčená batéria Quartz hodiniek CASIO GMA S130VC-8A je prísľubom, že vaše hodinky vydržia merať čas naozaj dlho.

Náramkové hodinky CASIO GMA S130VC-8A ocenia predovšetkým tí, ktorí často cestujú alebo napríklad pracujú v nadnárodnej firme. Disponujú totiž funkciou merania duálneho času. Výrobca nezabudol ani na starý dobrý budík. Keď vezmete na vedomie, že tieto hodinky budete zaiste neradi dávať dolu z ruky, vašim zaspávaniam a oneskoreniam je koniec. Ani v tme s týmito hodinkami nezostanete bez pomoci, stačí stlačiť jediné tlačidlo a ciferník osvieti dióda.

  • Osadenie: Bez osadenia
  • Ciferník chráni minerálne sklíčko, takže sa zaručene nemusíte báť poškodenia

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Určenie

Určenie Unisex

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 45,9 mm
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Materiál remienka Plast

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 200 m (20 ATM)

Modelový rad

Modelový rad Casio G-Shock

Štýl a dizajn

Štýl Športové
Kód:  KHO12893
Produktové číslo:  4549526179754
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01