Obnoviť stránku

Aiko Watch One R10

4,3 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Aiko Watch One R10

Nový koncept dohľadu nad vašimi deťmi prinášajú smart náramkové hodinky Aiko Watch One R10 s GPS lokátorom. Neopozeraný dizajn so zvieracou tematikou je určený deťom vo veku 4 – 10 rokov, ktoré radi skúmajú okolitý svet. Okrem zobrazenia času fungujú hodinky veľmi podobne ako mobilný telefón. S ohľadom na zložitosť dnešných smartfónov si spoločnosť Aiko dala veľmi záležať na tom, aby vznikli jednoduché a intuitívne hodinky. Ovládajú sa dotykom na 1,22" displeji a medzi hlavné funkcie patria hovory, hlasové správy a GPS lokácia. Hodinky sú vybavené vstavaným mikrofónom a reproduktorom a sú určené na nano SIM kartu.



Kľúčové vlastnosti detských hodiniek Aiko Watch One R10

  • Zaujímavý tigrí dizajn
  • Jednoduché dotykové ovládanie
  • GPS lokátor
  • SOS tlačidlo, krokomer, gravitačný snímač
  • Kompatibilné aplikácie pre iOS aj Android
  • Odolnosť voči prachu a drobným kvapkám vody
  • Silikónové vyhotovenie
Hodinky Aiko Watch One R10

Nenápadný dohľad

Smart hodinky Aiko Watch One R10 sú perfektným riešením v situácii, keď nechcete stratiť kontrolu nad svojimi ratolesťami. Hodinky s váhou 36 g sú vybavené 1,22" dotykovým displejom, ktorý v pokojnom móde zobrazuje čas, dátum, stav batérie a signálu.

Hodinky taktiež disponujú radom užitočných oznámení informujúcich o tom, že dieťa zložilo hodinky ruky, je ďaleko od domova alebo že má problémy. Ďalej ponúka funkciu krokomeru, budíka či gravitačného snímača.

Detské smart hodinky Aiko Watch One R10

Zobrazenie polohy na mape

Určenie polohy

Vďaka GPS lokátoru je možné polohu hodiniek Aiko pohodlne sledovať z vášho smartfónu. Na určenie polohy dieťaťa sú využité 3 technológie – GPS na vonkajšie prostredie, WiFi alebo sieť operátora LBS na vnútorné prostredie. Smart hodinky Aiko využívajú patentovaný algoritmus, ktorý výrazne predlžuje výdrž batérie a zlepšuje presnosť GPS. 


Aplikácia Aiko Watch

Aiko Watch One R10 sú riadené pomocou aplikácie vo vašom smartfóne, ktorá ponúka napríklad mapu s možnosťou záznamu presnej polohy spoločne s časom – môžete si teda zobraziť históriu pohybu. Všetky oznámenia sa zobrazia na prehľadnom paneli, odkiaľ sa dieťaťu dajú posielať hlasové správy či vytáčať hovory. Možné je pridať až 30 kontaktov, ktoré môžu dieťaťu zavolať či zobraziť jeho polohu. Prostredníctvom aplikácie je ďalej možné nastaviť rozsah oznámení, budík či hodinky diaľkovo vypnúť. Aplikácia Aiko Watch je voľne dostupná na stiahnutie pre iOS aj Android v zodpovedajúcich predajniach aplikácií.


Bezpečnosť na prvom mieste

Dômyselný dizajn smart hodiniek Aiko Watch One R10 je premyslený naozaj do posledného detailu. Spoločnosť Aiko venovala pri výrobe veľkú pozornosť použitiu bezpečných materiálov, ktoré spĺňajú prísne bezpečnostné normy CE a RoHS. Nechýba ani proces na zvýšenie zabezpečenia osobných údajov v súlade s predpismi EÚ.

Logo spoločnosti Aiko

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,22 "
Sklíčko Plastové

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Čierna, Červená
Hmotnosť 36 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia GPS

Funkcie

Smart funkcie Budík, Dátum

Notifikácie a volania

Telefonovanie Z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth)

Remienok

Farba ramienka oranžová
Materiál remienka Silikón

Určenie

Určenie Detské
Kód:  HLM909
Produktové číslo:  R10
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11