Refresh the page

Questions and answers: ZOWIE by BenQ EC2

This page contains frequently asked questions about ZOWIE by BenQ EC2. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about ZOWIE by BenQ EC2. They will be answered by our specialists.
ZOWIE by BenQ EC2 - Gaming Mouse
ZOWIE by BenQ EC2
Discontinued
Accessories Help and manuals 11 Reviews 4
Dobrý den , Je rozbalená mýš ako nová ako keby proste funguje na 100% a keby ze nejde da sa to vratiť aj tak do 14 dni ?
dobry den myska je jedna z najlepsich aku poznam az na kvalitu chcel som sa spytat ak som reklamoval mysku za novu kolko to bude cca trvat aj z poistenim ? dakujem
Dobrý deň ,použivam tuto myš už vyše dvoch rokov ,kabel pri USB sa asi nalomil a vypadava myš ,poradite mi kde môžem kúpiť opravnu sadu alebo kabel na myš.
Dobry den, mohol by som sa spytat, ci budu dostupne aj ine farebne verzie ako cierna - cervena (tyloo), biela...? Dakujem za odpoved.
Dobry, chcel by som sa opytat ci je aj vacsia velkost ako S
Zdravím, je to typ ec2-A alebo ec2-B?
Dobrý den, bude u Vás v prodeji i verze EC2 A white? External Link
Dobrý den Chtěl bych se zeptat, jestli pokud mi myš nebude sedět, můžu ji vrátit a dostanu peníze na ruku?
Máte napísane že je pre ľavákov. Je to pre pravákov
Chcel by som sa opytat ci budete riesit takzvany "coil whine" problem ktorym trpi nemale percento EC2-B a EC1-B vymenou mysky (u vas), alebo bude musiet clovek kontaktovat Benq pre vymenu za novu reviziu vyrobenu v priebehu februar/marec ktora uz tento problem nema. Detailnejsie info o probleme priamo na stranke Benq: External Link

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB19