Refresh the page

Questions and answers: Xiaomi Mi Smart Home Hub

This page contains frequently asked questions about Xiaomi Mi Smart Home Hub. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Xiaomi Mi Smart Home Hub. They will be answered by our specialists.
Xiaomi Mi Smart Home Hub - Central Unit
Xiaomi Mi Smart Home Hub
Discontinued
Accessories Help and manuals 22 Reviews 1
Dobrý den, Xiaomi Mi Smart Home Hub komunikuje i s vysavacem roborock S5, aby sel ovladat pomci homekitu? Dekuji
Zdravim Vás. Chcem sa informovať, či táto brána bude podporovať svetlo Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) a či je k tomuto produktu pribalený napájací adaptér. Pripadne aku bránu by ste mi odporúčali, aby mi to fungovalo? Za odpoveď vopred ďakujem.
Dobrý deň. Je možné použiť túto bránu aj na riadenie vykurovania termostatom a hlavicavi?
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či je možné tento produkt použiť miesto hubu ku kamere xiaomi ec4, ktorú som nerozumne zakúpil bez hubu, iba ako prídavnú kameru. Vopred ďakujem za odpoveď.
dobrý deň bude aj tieto veci brat Immax NEO.
dobry den, prepojim cez tuto branu cisticku vzduchu pro h s apple home?
Dobrý den, mohu připojit přímo k iPhone 11 nebo potřebu Apple homekit?
Dobrý deň, produkt bude možné prepojiť s HomeKit? (Apple aplikáciou Domácnosť) a následne pripojiť produkt ako je Xiaomi Mi Motion Sensor. Mám v pláne vytvoriť cez Skratky - automatizáciu - skratku, kedy pri príchode do domova/izby sa zapne na osvetlenie na základe senzoru pohybu.
Je mozne ovladat stropne svietidla Yeelight cez Apple Home vdaka tejto brane?
Dobrý deň. Bude tento hub fungovať aj bez pripojenia na interner?

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB11