Refresh the page

Questions and answers: Xiaomi Mi Band 4

This page contains frequently asked questions about Xiaomi Mi Band 4. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Xiaomi Mi Band 4. They will be answered by our specialists.
Xiaomi Mi Band 4 - Fitness Tracker
Xiaomi Mi Band 4
Discontinued
Accessories Help and manuals 453 Reviews 245
Dobrý den, také by mě zajímaly barevné verze náramků, zda a kdy budou k dispozici? Děkuji 🙂
Budou u nás i jiné barevné varianty??
Zdravím, budou k hodinkám také jiné (kovové) řemínky jako u Mi Band 3 nebo na ně budou pasovat právě ty z Mi Band 3? Díky!
Zdravím chcem sa opýtať keď som si kupoval mi band 3 dokúpil som si aj k tomu okamzitu výmenu a predávajúci mi povedal, že ak vyjdu mi band 4 tak ja môžem vrátiť mi band 3 a s doplatkom dostanem mi band 4 funguje to tak naozaj? prosím odpoveď od odbornika
Bude sa u nas predavat aj s NFC verziou?
Mňa by zaujímalo či sa ním budú dať prepínať skladby v mobile a ovládať hlasitosť. Už som si zvykol, že nemusím vyťahovať mobil keď chcem vedieť dátum a čas a bol by som rád keby som ho nemusel vyťahovať (Alebo keď som od mobilu vzdialený a počúvam cez BT) keď budem chcieť prepnúť skladbu alebo stíšiť.
Dobrý den, je možné propojit aktivity s aplikací Strava?
Dobrý den, ukazuje se, že doprava je zdarma,ale když přejdu k platbě pořád to chce peníze za dopravu.
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli by bylo možné aby se tento náramek spároval s mím telefonem xiaomi redmi 7 (https://m.alza.cz/xiaomi-redmi-7?dq=5574778) který podporuje pouze bluetooth 4.2 Předem děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne.
Majú hodinky aj merač prejdenej vzdialenosti?

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB16