Refresh the page

Questions and answers: Vocolinc Smart PowerStrip VP2

This page contains frequently asked questions about Vocolinc Smart PowerStrip VP2. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Vocolinc Smart PowerStrip VP2. They will be answered by our specialists.
Vocolinc Smart PowerStrip VP2 - Smart Socket
Vocolinc Smart PowerStrip VP2
Discontinued
Accessories Help and manuals 8 Reviews 1
můžete mi prosím vysvětlit, proč máte toto zboží za akční cenu, když není dlouhodobě skladem?
Měří spotřebu na každé zásuvce zvlášť, nebo celkově za prodlužovák, nebo neměří spotřebu vůbec?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda zásuvka funguje přes hlasové ovládání Siri když ji přidám do aplikace Domácnost. Používám MacBook a iPhone (nemám HomePod). Děkuji
český návod ???
Dobrý deň, kúpil som túto zásuvku a mám s ňou taký problém, že keď zapnem len jednu zásuvku (hoci ktorú) velmi výrazne začne, pískať a to ju mám umiestnenú na zemi za gaučom a je to neunosné aj pri zapnutej telke.Keď zapnem dve zásuvky už je to počuť omnoho menej, ale stale to piští.A ak zapnem 3 alebo 4 zásuvky naraz tak už to pískanie neni počuť.Robí to aj keď v zásuvke nič nieje pripojené, ale aj keď tam dám nejakú záťaž.Mojá otázka znie, či mám vadný kus alebo to robia všetky zásuvky tejto znáčky a či mám skúsiť vymeniť kus za kus alebo sa pozrieť po inej značke?Vopred ďakujem za pomoc
Dobrý deň, objednal som si zásuvku "Vocolinc Smart PowerStrip VP2" pri vypnutom stave zásuvky sa odpojí Pracovný nulový vodič "N" a fáza "L" zostáva stále zapojená, t.j. zásuvka je stále pod el. napätím. Rovnaká chyba bola aj pri zásuvke "iQ-Tech SmartLife WT004". Vypadá to na chybu výrobcu, ktorá inteligentná 4 zásuvka pri vypnutom stave odpojí Fázu "L" aby zásuvka nebola pod el. napätím?
hcem sa spýtať na dátové pripojenie inteligentnej zásuvky s mobilným telefónom: 1) Komunikácia prebieha iba v rámci tej istej wifi siete, alebo to dokáže komunikovať napr. wifi sieť (router)-sieť v mobile (Orange)? 2) je potrebné mať verejnú IP adresu? Potrebujem ovládať zásuvku vzdialene cez mobilné dáta aj keď nebudem v dosahu wifi siete v ktorej bude zásuvka nainštalovaná.
Chcem sa spýtať na dátové pripojenie inteligentnej zásuvky s mobilným telefónom: 1) Komunikácia prebieha iba v rámci tej istej wifi siete, alebo to dokáže komunikovať napr. wifi sieť (router)-sieť v mobile (Orange)? 2) je potrebné mať verejnú IP adresu? Potrebujem ovládať zásuvku vzdialene cez mobilné dáta aj keď nebudem v dosahu wifi siete v ktorej bude zásuvka nainštalovaná.

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB06