Refresh the page

Questions and answers: Sencor SDF 1371 B

This page contains frequently asked questions about Sencor SDF 1371 B. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Sencor SDF 1371 B. They will be answered by our specialists.
Sencor SDF 1371 B - Photo Frame
Sencor SDF 1371 B
Currently Unavailable
Accessories Help and manuals 14 Reviews 4
Dobrý deň, zakúpil som si tento fotorámik (1371B). Prišiel mi typ 1371. Pokiaľ je B iba interné označenie čiernej verzie, je to ok. Avšak priložené diaľkové ovládanie nefunguje. IR dióda svieti, čiže samotný diaľkový ovládač je funkčný. Na rámiku nikde nie je IR prijímač, preto nerozumiem ako by to malo fungovať. Rámik vyzerá ináč ako je na obrázku na stránke. Nemá v strede dole tú bielu časť (predpokladám, že to je práve IR čočka) a napravo dole má perforáciu, asi otvor pre zvuk z reproduktora. Na štítku je uvedený typ 1371. Pokiaľ je to v poriadku a mám iba smolu na nefunkčný ovládač, mám reklamovať celý rámik, alebo iba diaľkové ovládanie?
Dobrý den, rád bych se zeptal jaká je maximální velikost paměťové karty, kterou rámeček přečte? Děkuji za odpověď. DT
Fotorámček je vybavený len automatickou prezentáciou? V popise sa iná voľba neuvádza. Ak chcem prehliadať len nové fotky, musím staré zmazať?
Je možné prehrávať len vybrané fotky podľa adresárov z SD karty?
Dobrý deň. Je prehrávanie videa obmedzené veľkosťou súboru? Resp. aké dlhé video vie prehrať?
Dobrý den, jak je řešeno napájení? děkuji
SENCOR SDF 1371B Dobrý den, je možné do USB v tomto zařízení vložit Flashdisk a přehrávat fotky nebo je to USB jen na Firmware?
Dobrý den, je nějak omezeno jakou maximální velikost paměťové karty rámeček podporuje?
Má tento fotorámeček wifi? Pokud ne, existuje varianta v této úhlopříčce s wifi? Děkuji
Dá se přidělat na zeď? Děkuji.

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB03