Refresh the page

Questions and answers: Sava 29" DECK 9.1 size 19" /L-grey

This page contains frequently asked questions about Sava 29" DECK 9.1 size 19" /L-grey. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Sava 29" DECK 9.1 size 19" /L-grey. They will be answered by our specialists.
Sava 29" DECK 9.1 size 19" /L-grey - Electric Mountain Bike 29"
Sava 29" DECK 9.1 size 19" /L-grey
Discontinued
Cheap variants Accessories Help and manuals 18 Reviews 12
Dobry den , Jakou velikost kola by jste mi doporucili pri vysce 185cm ? Dekuji za odpoved
Dobrý deň. Dá sa niekde zohnať pätka (odtrhové ramienko prehadzovača) na tento rám. Zákazník nám doniesol tento bicykel do servisu a nevieme naň nikde zohnať pätku. Ďakujem za info.
Dobry den mam Savu 9.1 a zobrazuje mi standartne iba pocet clankov baterie ale uz nie % ako je uvedene v manualoch a na obrazkoch predajcu. Je mozne tuto funkciu zapnut? Dakujem
Je na toto kolo ke koupi náhradní baterie?
Dobrý den, prosím o sdělení zda má elektrokolo Sava deck 9.1 podsvětlený displej. Jezdím často večer.
Ze dne na den přestal fungovat tachometr a tím pádem vyskakuje chyba 19H. Odvoz na reklamaci? (ano všechny komponenty týkající se měření rychlosti jsou na svém místě)
Dobrý den, po zakoupení a dosestavení kola mi nefunguje elektromotor, displej bliká a vykazuje chybovou hlášku (podle popisu ikon v návodu). Motor teda nefunguje a nevím co s tím. Je třeba to reklamovat nebo to můžu zavést do toho Kolofixu? Budu tam případně platit?
Dobry den. Do kdy se musim zaregistrovat u virobce a do kdy musim na garancku?
Dobry den, je mozne bike po zakupeni vyskusat a v pripade nevhodnej velkosti do 14 dni vratit, vymenit za iny? Da sa totizto ocakavat ze dojde k miernemu znecisteniu plastov kolies od cesty. Bude to napriek tomu uznane? Dakujem
dobrý den, prosím můžete mi sdělit, kdo je dodavatelem cykloservisu v ČR - jedná se o kolo SAVA. Děkuji

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB06