Refresh the page

Questions and answers: Samsung Galaxy A70 Dual SIM Black

This page contains frequently asked questions about Samsung Galaxy A70 Dual SIM Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Samsung Galaxy A70 Dual SIM Black. They will be answered by our specialists.
Samsung Galaxy A70 Dual SIM Black - Mobile Phone
Samsung Galaxy A70 Dual SIM Black
Discontinued
Accessories Help and manuals 20
Dobrý deň Aký tam je procesor? lebo na stránkach samsungu je uvedený SD675
dobrý deň chcel by som sa opýtať že či je v balení aj krit na mobil
Dobrý deň kedy vie sa kedy bude telefón v predaji ? Najprv bolo písané 3.mája tak som ho predobjednal a zrazu je tam jún 2019... Už som jeden raz predobjednával a tiež sa to každým dnom posúvalo, nakoniec som zrušil objednávku a na další deň už bol na sklade. Pritom bolo písané že dôjde až budúci týždeň. Existujú nejaké relevanté informácie aspoň o tomto telefóne?
Dobrý večer je tento telefón voči odolnosti. Lebo som našiel jedno video ktoré tam jeden človek skúšal dať pod vodu Samsung Galaxy A50 a nič sa nestalo. Video: External Link
Dobry den, chcel by som sa opytat, ci tento telefon je vodeodolny. Dakujem za odpoved.
Zdravím, som s telefónom moc spokojný, akurát sa chcem spýtať ostatných užívateľov - tiež vám nejde upraviť kontakt, ak je už uložený a chcete zmeniť napríklad meno, uložíte to, ale ono sa vo výsledku nezmení? :D ďakujem
hcel by som sa spítať aký senzor snímača otlakov prstov je zabudovyný (tip, špecifikácia). Alebo rovno aké ochranné sklo sa tam môže použiť, môže byť lepené ako väčšina bežných skiel alebo cez UV lepidlo (dufam že chápete ako to myslím) Za odpovď ďakujem vopred
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či by ste mi odporučili kúpiť si Samsung A70 alebo Huawei P30 lite? Neviem sa rozhodnúť pretože parametre vyzerajú veľmi podobne.
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, že asi kedy by mala prísť zľava na tento mobil?
Dobrý deň. Podporuje mobil bezdrotové nabíjanie a ak áno tak bude kompatibilný s Samsung Fast Charging Wireless Charger Qi EP-PN920B černá ?

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB09