Refresh the page

Questions and answers: Plantronics Explorer 55, Black

This page contains frequently asked questions about Plantronics Explorer 55, Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Plantronics Explorer 55, Black. They will be answered by our specialists.
Plantronics Explorer 55, Black - HandsFree
Plantronics Explorer 55, Black
Discontinued
Accessories Help and manuals 15
Dobry den, 1. sluchadlo som bez problemov sparovala so svojim xiaomi redmi S2, s redmi 4a a dalsimi 2 telefonmi Huawei mi sluchadlo nenaslo. Bluetooth na svojom telefone som mala vtedy vypnuty. Ako toto vyriesit? potrebujem, aby mi sluchadlo nasiel Huawei p30 lite. 2. vsade sa spomina cyklicke pridavanie hlasitosti a ze je na sluchadle ine ako cez telefon. Ja som vsak neprisla na to, ako to urobit, ked som doma, je pre mna hlasitost hovoru prilis silna aj na najnizsom stupni. Pridavanie hlasitosti na sluchadle aj v telefone je to iste - cca 5 stupnov. Dakujem.
Dobrý den V jedné recenzi zákazník píše jako klad,že je v češtině. Mohu se zeptat co je natom pravdy a popřípadě jak nastavit? Děkuji
mohu poslouchat i pisnicky napr. z Spotify ?
Dobry den, skutecne se drzak za ucho u tohoto modeliu neda demontovat, jak jsem se docetl v recenzich? Jsem zvykly hansfree pouzivat bez nej a je to pro me dulezite. Moc dekuji za odpoved.
Zdrvim, da sa kupit aj nahradny "drziak na ucho" usnica alebo ako sa to vola?
Dobrý den, zařízení mi funguje bezproblémově, ale ztratil jsem tu gumu z toho repráku, dala by se koupit samostatně nová? děkuji
Dobrý den, s telefonem Samsung mi fungovalo skvěle. Ale s Xiaomi ho nemůžu spárovat, vlastně ani vyhledat. Prosím, pod jakým názvem ho najdu v mobilu? (když zadám spárování, objeví se tam spousta věcí - od sousedů a já nevím, co z toho je toto bluethoot.
Dobrý deň, chcem sa spýtať aký má tento výrobok dosah a či sú v predaji aj handsfree s vacsim dosahom ako 10 m. Ďakujem
Dobry deň chcem sa opýtať či to je kompatibilné s iOS 13 na iPhone xr :)
Dobrý deň chcel by som sa opýtať ci týmto handsfree sa dajú prijať hovory bez toho aby som ich prijal cez mobil, ďakujem za vašu odpoveď

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB11