Refresh the page

Questions and answers: NuForce BE2 Black

This page contains frequently asked questions about NuForce BE2 Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about NuForce BE2 Black. They will be answered by our specialists.
NuForce BE2 Black - Wireless Headphones
NuForce BE2 Black
Discontinued
Accessories Help and manuals 63
Dobrý den. Sluchátka jsem si zakoupil k Nokia 6 která podle info. Na Alze má bluetooth verzi 4.1 a telefon je prostě nevidí. Je s těmito sluchátky velké množství reklamací tohoto typu?
Dobrý den prosim chci se zeptat zda i prodavte nahradni silikonove špunty k těmto sluchátkam, podařilo se mi ztratit jedem špunt
Chci se zeptat jak je to s zárukou a jestly jsou kompatibilní s mobilem huavei p10 lite
Jsou tyto sluchatka vhodne pro iphone a apple watch ?
Chci se zeptat, proč mi nehrají media. když mám sluchátka spárována se zařízením. V nastavení bluetooth telefonu nejde ani zašktnou tato volba. Zobrazí se pouze připojeno, žádná media. Na ostatnich zařízeních sluchátka fungují.
dobry den, zakoupil jsem tyto sluchatka jako darek.ale sluchatka jsou neviditelna pro okolni zarizeni.na zadnem smartu nejsou videt, takze je nelze parovat.nabita samozrejme jsou a zapnuta taky.v navodu nic o parovani psane neni.pokud sluchatka odeslu zpet na reklamaci,je nejaka sance,ze mi prijdou nova funkcni sluchatka do vanoc?nebo musim cekat az mesic na vyrizeni?dekuji za odpoved.
zdravim chcem sa opytat kde sa daju zohnat nahradne gumene stuple na sluchadla? Jedno som stratila a ziadne tam nepasuje co mam
Galaxy s10+ na Androidu 10... sluchátka se detekují a připojí, ale zvuk je při přehrávání je trhaný a praská. Někdo podobný problém s Androidem 10? Chyba není ve sluchátkách... na Galaxy s7 s Androidem 7 hrají nadále bez problémů.
dobry den rad by som sa spytal ci mi pojdu pouzit aj s androidom 8.1 oreo......dakujem
Zdravim. Je mikrofon aspon trochu pouzitelny? Chcem pouzivat ako HF v aute. Dalej, dokazu fungovat s dvoma telefonmi zaroven? (Aj BT sluchatka z Ciny za 3€ to zvladaju ale tam je kvalita na bode mrazu.) Dik

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB08