Refresh the page

Questions and answers: MSI GE72 7RE-009CZ Apache Pro

This page contains frequently asked questions about MSI GE72 7RE-009CZ Apache Pro. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about MSI GE72 7RE-009CZ Apache Pro. They will be answered by our specialists.
MSI GE72 7RE-009CZ Apache Pro - Laptop
MSI GE72 7RE-009CZ Apache Pro
Discontinued
Accessories Help and manuals 15
Dobrý deň , chcem sa spýtať či tento notebook dokáže utiahnuť aj náročné hry , ako napr. Witcher 3.Za odpoveď vopred ďakujem.
Dobrý deň, chcem sa opýtať či má tento model výsuvnú batériu, Za odpoveď vopred ďakujem
Unese to vážně i virtuální realitu ??
Prosim vas, vie mi niekto povedať presný typ (značka, typ slotu, najlepšie výrobné číslo ) ramky v tomto PC? rad by som upgradoval na 16gb, ale budem úplne spokojný, ak kúpim presne taký istý kus. Vopred diki
Dobrý deň, tento NTB vlastním už od 21.1.2017, bohužial som k nemu nedostal batoh ako príslušenstvo. Mal by som záujem o batoh ktorý poskytujete k tomuto NTB, ale nedá sa kúpiť samostatne. Vedeli by ste mi navrhnúť nejaké možné riešenie ako batoh dostať, aj keď som zariadenie kúpil skôr ? Ďakujem
Dobrý deň, Chcel by som sa opýtať či je tento model vybavený 120Hz displejom, kedže v obrázkovom popise to je uvedené ale v klasickom popise tovaru to už nieje a na oficiálnej stránke sa uvádza že sa vybavenie môže líšiť od dodávaného modelu, krajiny a pod. Ďalej by som sa informoval ohľadom doplnenia RAM pamäte, kedže k tomuto úkonu je potreba odmontovať spodnú časť notebooku. Podľa MSI sa týmto úkonom nestráca záruka, avšak priamy predaj nezaručuje MSI ale Alza preto by som chcel vedieť ako je to u vás. Ďakujem.
"MSI sa ako jediná značka notebookov môže pochváliť "VR Ready"" prepáčte ale toto je klamstvo, každý notebook s minimalne gtx 1060/1050 ti a cpu i7-6700K zvládne VR a dneska to aj každý notebook podporuje čo má takéto parametre tak to prosím opravte lebo toto len zasa si firmy robia navrch pred ostatnými a je to nefér.
Dobrý den.Kúpil som na alze už dávnejšie nootebok msi ge70 2QD apache.Neviem ako mám premiestnovat súbory z hdd do ssd disku,ked niečo inštalujem z inernetu alebo z iného pametového zariadenia neponúka mi to možnost dat to na ssd disk.Napriklad na mobile si viem pri inštaláci zvolit či to má íst na sd kartu alebo na internú pamat a tiež viem dáta bez problémov preúvat.Prečo mi to tak nejde aj na tomto počítači?Budem velmi rád ak mi pomožete , trápim sa s tým už od kedy som si ho kúpil.
Dobrý den, jen krátký dotaz, když je NTB v klidu, vypíná větráky (chladí pasivně) nebo větráky běží i když je ntb v klidu
co je tomu notebooku kdyz je rozbaleny skladem muze byt poskrabany nebo neco tak

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB06