Refresh the page

Questions and answers: Mi Robot Vaccum-Mop 2 Lite EU

This page contains frequently asked questions about Mi Robot Vaccum-Mop 2 Lite EU. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Mi Robot Vaccum-Mop 2 Lite EU. They will be answered by our specialists.
Mi Robot Vaccum-Mop 2 Lite EU - Robot Vacuum
Mi Robot Vaccum-Mop 2 Lite EU
Discontinued
Accessories Help and manuals 8 Reviews 8
koľko bočných štetcov má tento konkrétny vysávač , ktorý predávate?
Dobry den, doporucil jsem robota kamaradovi (sam mam novejsi a lepsi model). Bohuzel po plnem nabiti vysaje cca 30-40m a je vybity na 19 procent. V tu chvili se zastavi a konci. a kdyz uz ho rucne posleme do dokovacky driv, pak se do ni malokdy trefi. Je mozne jej vratit?
Dobrý deň, je možné pripojiť zariadenia aj na wi-fi sieti s MAC address whitelistom? Inak povedané budem vedieť zistiť MAC adresu rozhranie wi-fi karty?
Dobrý den, má vysavač detekci schodu? Chceme ho umístit do podkroví, tak aby nespadl ze schodiště...
Dobry den, mohla bych pozadat o zaslani navodu na tento vysavac? Dekuji
Dobrý den, je zde i funkce kompabilita s hlasovými asistenty? Děkuji.
Dobrý deň, prosím vás aký je rozdiel medzi týmto výrobkom a Mi Robot VaccumMop2 Eu A v popise píšete že ma dve bočné štetce a na obrázku je len jedna. Ktorá informácia je pravdiva. Ďakujem
dobrý deň, chcem sa prosím opýtať, čo sa všetko dá ovládať v aplikácii, či je tam možnosť naprogramovať upratania len niektorých miestnosti? Ďakujem

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB07