Refresh the page

Questions and answers: Lenovo IdeaPad S540-15IWL Mineral Grey Gaming Metal

This page contains frequently asked questions about Lenovo IdeaPad S540-15IWL Mineral Grey Gaming Metal. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Lenovo IdeaPad S540-15IWL Mineral Grey Gaming Metal. They will be answered by our specialists.
Lenovo IdeaPad S540-15IWL Mineral Grey Gaming Metal - Laptop
Lenovo IdeaPad S540-15IWL Mineral Grey Gaming Metal
Discontinued
Accessories Help and manuals 18
Dobry den, chcem sa spytat ci ma notebook stale problem s hlucnym a vysokofrekvencnym ventilatorom, ak ano, je to prosim vas znesitelne? Chcel by som ho pouzivat na skolu a bojim sa ze by pocas vyucovacich hodin rusil priebeh hodiny. Vedel by mi niekto opisal vlastnu skusenost alebo poradit?
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, dokáže tento notebook vydržet ve škole celý den bez nabíjení? (zhruba 8-9 hodin). Nepoužívám ve škole žádné náročné programy. Pouze Word a Google Chrome. Děkuji za odpověď.
Dobrý den,tento notebook mám tři dny a chtěl bych se zeptat jestli, maximální výdrž baterie 5 hodin na nejuspornější režim,je v pořádku nebo jestli mám vadný kus?Když u toho hraji nějakou středně náročnou hru tak mi vydrží tak hodinu a půl.Předem děkuji za odpověd.
hcel by som sa spýtať či nejde o chybu v nacenení produktu, kedže na alza.cz stoji 26 666 kč ( https://www.alza.cz/lenovo-ideapad-s540-gaming?dq=5755399&o=3 ) co je o 84e menej ako na alza.sk, čo je veľmi zvláštny cenový rozdiel za ten istý produkt.
Lze notebook připojit k myši a klávesnici?
Lze notebook připojit k myši a klávesnici?
Jde notebook připojit k monitoru?
Na kolik fps rozjede GTA V? Předem děkuji
Je notebook i na běžné používání?
Je notebook i na běžné používání?

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB08